Kapitalism – Reţeta noastră secretă

Documentarul descrie parcursul nostru de la comunism la o economie originală de piaţă. Şi cine ştie mai bine cum a fost drumul decât câştigătorii?

Filmul îi adună laolaltă pe cei mai mari magnaţi din România şi încearcă să afle ce i-a mânat pe ei în luptă. Urmăriţi-i la ei acasă, în reuniuni de afaceri sau în croazieră cu iahtul – şi aflaţi care e reţeta lor.

La noi, Capitalismul începe cu litera K – un cocktail exotic în care se amestecă banii, puterea şi trecutul comunist.

Filmul este o coproductie Romania-Franta-Belgia si s-a bucurat de un real succes cand a fost difuzat, intr-o varianta scurtata, de catre cananul TV Arte, in decembrie 2009.
Regizor: Alexandru Solomon
Genul: Documentar
Actori: George Becali, George Copos, Dan Diaconescu, Ioan Niculae, Dinu Patriciu, George
Padure, Dan Voiculescu
Orele: 17:00, 19:00, 21:00
Bilet: 8 RON
Adresa: Str. Independenţei, nr. 1, intrare sub pasajul Vulturul Negru

Dupa cum vedeti, am ascuns bine acest text la sfarsit de copy paste. Ideea e ca Moszkva Caffe si Asociaţia Metrion Group dau doua bilete la acest film, valabile pana Joi. Ca sa le castigati trebuie sa fiti primii care lasati un comentariu la acest articol si sa-mi promiteti ca intr-o zi veti bea o bere, suc sau cafea in Moszkva Caffe.

Biletele vor putea fi ridicate de la Moszkva Caffe (strada Moscovei nr. 8, vis-a-vis de Filarmonica) dar aceste detalii le discutam pe mail sau la telefon.

4 thoughts on “Kapitalism – Reţeta noastră secretă”

 1. In vremurile astea de criza, pare interesant de vazut istoria de dupa revolutie care ne-a adus in situatia de acum. Adevarul e ca pe langa politicienii incapabili, capitalismul salbatic practicat in Romania ne-a adus la sapa de lemn. Sunt curios sa vad filmul…

 2. Avazut filmul online. Cei de la Arte l-au pus gratis la streaming timp de vreo doua saptamani atunci cand a aparut. Ce pot sa spun despre el? Le recomand tuturor sa mearga sa-l vada. Merita. Este un documentar despre istoria recenta a romaniei asa cum multi nu au putut-o percepe din stirile TV si emisiunile penibile care sunt difuzate pe la noi.
  Mai mult, ai sansa de a auzi istoria poevstita chiar de catre cei care au scris-o, personaje mai mult sau mai putin controversate.

 3. Stai ca eu nu ma impac cu o chestie.

  Actori: George Becali, George Copos, Dan Diaconescu, Ioan Niculae, Dinu Patriciu, George
  Padure, Dan Voiculescu

  ?????????

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading