Ce fac in ultimu` timp

– mi-am cumparat o bicicleta Neuzer si am pedalat peste 250KM in ultimele 2 saptamani. As merge mult mai mult daca as avea mai des companie la pedalare.

– ma lupt cu febra musculara si strang din dinti in fiecare noapte cand imi intind picioarele

– caut alte sate si locatii de vazut si in care sa mananc, exclus Oradea

– vreau sa vad o parte din Ungaria pe bicicleta

– ma bucur de viata

Cateva poze:

Cateva linkuri ajutatoare:

Coliba lu` Horea din Paleu

Distractii de blogger

15 thoughts on “Ce fac in ultimu` timp”

  1. Intrebare de baraj: ai merge cu bicicleta in oras seara?

    Eu, proaspat revenit dupa 3 luni de Elvetia, inca am instictul sa iau bicicleta cand merg undeva. Dar mi-e ca daca o las in fata la Lord’s pana stau la bere raman fara ea pe cand ies.

    Sunt eu paranoic sau chiar e o posibilitate? :p

  2. De anul asta pedalez și eu în weekend, dar nu prin oraș, prea riscant în traficul din Oradea fara piste de bicicletă. În urmă cu o lună am avut și prima căzătură, am fost șchiop vreo 2 săptămâni 🙂

  3. @bogdip: da! O legi de stalp ca sa o ai in vizor si mai iesi din cand in cand la ea.

    @bruzli: pe unde? facem niste trasee mai lungi intr-un weekend?

  4. Domokos apoi pana la Debrecen, siropelu tre sa isi ia ceva cu reactie, sau ajunge in cateva zile pana acolo.. 😀 siro ia si tu o mobra sau un scuter 😛 , sau fa scoala de soferi vrum vrum :P, cu bicicleta distante mai scurte pana la Debrecen daca ai merge ti-ar trebuii picioare de otzel asa ca ai grije de masini.

  5. Vezi …! Cine nu are loc de munca si face banu’ cum stie, are timp mai mult pentru el. Ce sa zic, bravo tie, as face si eu la fel.

    P.S.: Te-am vazut pedaland pe mal intr-una din zilele astea.

  6. @Oradeanul: din zona Oncea o iau catre lac la Paleu(pe unde ai fost deja), de acolo Saldabagiu, Hanul Pescarilor, Spitalul Judetean sau variante tot prin zona asta. Trasee de amatori 🙂 Urmatorul pas e sa iau ceva suport de biciclete pentru masina si sa colindam prin natura un pic. Daca ne-ar face Bolo piste prin oras promit ca circul mai mult cu bicicleta decat cu masina.

  7. Traseul ala e destul de fain – oradea-paleu si retur.
    Sambata trecuta a fost ironman – am parcurs 180km in 10 ore, ceva mai putin de 9 ore pedalat efectiv.
    Ma gandesc serios sa ma duc la Debrecen cu bicicleta duminica, faza e ca am de dus mai multe prostii incolo si de data asta nu cred ca voi face cursa, oricum ungurii au drumuri bune si putine dealuri deci mult mai usor de pedalat decat la noi, ma gandesc asa la un 2 ore si ceva pana la Debrecen, pe cursiera desigur. 😀

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading