Voi cui i-aţi oferit cei 2%?

Cui să-i dau? Cui să-i dau? Să-i las statului, iar statul să-i dea bisericii? Neah… Să le dau celor de la SOS Dogs? Tempting…

Până la urmă SMURD a fost organizaţia non-profit care va primi cei 2% din impozitul familiei mele, pentru că astfel mă ajut pe mine: dacă mi se face rău în stradă depinde de dotările lor dacă voi trăi sau nu, dacă mă loveşte vre-un nebun pe trecerea de pietoni ei sunt primii care îmi vor aduna bucăţelele de pe asfalt. Ajutându-i pe ei poate mă ajut pe mine.

Voi cui i-aţi dat / cui îi daţi cei 2%?

PS: dacă vreţi să direcţionaţi 2% din impozitul vostru pe venit SMURD-ului daţi .

(The Fan)

15 thoughts on “Voi cui i-aţi oferit cei 2%?”

  1. “…dacă mă loveşte vre-un nebun pe trecerea…”. din nou, aceeaşi greşeala. you’re not a good learner, ain’t you? VREUN se scrie mereu legat, NICIODATA cu cratima…

  2. In ultimii ani, am donat cei 2%, organizatiei de studenti din care am facut parte, adica ASUO (www.asuo.ro). Anul acesta am ramas tot la studenti, dar de aceasta data i-am favorizat pe cei de la AIESEC (www.aiesecoradea.ro).

    Eu cred ca trebuie sa sustinem copiii, tinerii si batranii.

  3. Anul trecut Directorul Colegiului unde invat eu a organizat un concurs ca cica care clasa strange cele mai multe foi cu 2% pentru scoala o sa primeasca o excursie la Arieseni de 2-3 zile.Copiii entuziasmati au pus botul si au strans o gramada de fise cu 2% a fost o strategie de bussines. Cred ca si anul asta a facut la fel. Eu sunt dintr-un club caritabil Interact si am strans foi pentru noi. Iar cu acesti bani ce o sa ii primim o sa facem din nou acte caritabile sau o sa facem diverse proiecte.

  4. Mai, sa stii ca anu trecut cand am completat chestii dinastea, cred ca a SMURD am dat:-?

    Asa ca o nota informativa, unde putem afla unde sunt directionati cei 2% ? de la departamentul financiar al angajatorului ?

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading