11 castigatori la concursul cu pizza

Concursul in care puteati castiga pizza pentru voi si prietenii vostri pentru tot restul anului s-a incheiat.

Toti participantii au castigat cate o pizza (va vom contacta pe toti) dar premiile intai cu coronita sos de rosii merg la urmatorii:

Sebi pentru O poveste cu si despre pizza

Alina pentru Concurs pizza marca Lucapiero

Un premiu special in valoare de 2 pizza merge la Dan pentru Pizza Fantomatica

Alte detalii gasiti la Cipri.

Sponsorul concursului: Pizzeria Lucapiero (str. Mihai Eminescu nr.14)

8 thoughts on “11 castigatori la concursul cu pizza”

 1. Multumesc Lucapiero, Cipri, Sirop. Multumesc, Fanilor, lui Dumneazeu, parintilor, prietenilor, guvernului. MIHAELA, dragostea mea, MULTUMESC! Am CASTIGAT (in timp ce butonez, tzopai ca Geoan de fericire). Eu nu beau sanpanie ci Pexi, asa ca, daca mi-se ia premiul o sa stiu cum sa pun dopul la loc. Ori cum multumesc, iubesc pizza, va iubesc si pe voi, balenele de pe cris, ursii polari si nu in ultimul rand, propun o pizza meeting daca blogmeeting nu facem. Alina Felicitari!

 2. in attn kloampa.net
  salut,
  Sunt Marius si administrez afacerea cu brandul “Lucapiero” de aproape trei luni. In tot acest timp, am mai avut o singura reclamatie de la un client care a comandat 20 pizza. Datorita unui pizzaiolo neexperimentat, aluatul nu a fost bine copt iar topingurile au fost cam arse. Nu a stiut sa lucreze bine cu cuptorul. Da, e vina noastra. Am recunoscuto si reparato. Clientul (si acum comanda doar de la noi) a primit in scurt timp alte 20 pizza bine facute si in ziua urmatoare 10 pizza gratis pentru ca ne-a semnalat gresala. Ne-a ajutat foarte mult!
  In ceea ce priveste comentariul rautacios si bine tintit, nu cred ca exista vreo pizzerie in Oradea sau oriunde vrei tu, la care sa fii servit cu o pizza atat de rea cum spui ca ai cumparat de la noi. Este imposibil de facut o asemenea pizza. Mai mult nici o pizzerie nu doreste sa faca pizza de proasta calitate.

  *”După 10 minute aluatul imită cimentul”-nici macar cimentul nu se intareste in 10 min.
  *”ingrediente ieftine” -iti stau la dispozitie cu acte de provenienta, calitate si preturi de achizitie. Garantez pentru cele mai calitative ingrediente.
  *”reclamă multă” -…dupa buget si cu ajutorul prietenilor!
  *”crampe inexplicabile” -depinde de context.
  *”Plus că eşti obligat să cumperi 2″ -nu esti obligat sa cumperi 2. Poti cumpara una singura dar la 2 pretul este mai bun. Este evidentiat foarte bine in meniu. Imi pare rau ca nu ai observat asta dar ai numarat cele”4 bucăţi de cârnaţi”. Sa fie asa.

  Da. Daca pizza noastra ar fi cum spui tu, cred ca trebuia sa inchidem portile demult.

  Poate ai dreptate. Daca da, cred ca era frumos sa vii sa ne spui “ba fratilor uitati ce mi-ati vandut!” luati masuri ca altfel pierdeti clienti. Ne ajutai mult. Ai ales sa imprastii cu noroi. Frumos. Foarte frumos. Sunt curios ce spun despre asta bloggeri betanisti. Asa ai decis tu sa ajuti un semen. Numai bine.

Comments are closed.