Verde pentru biciclete – 3 stropi nu le uda mandria

Un minut de la finalul evenimentului. Baloane in aer, fluiere si oameni cu zambetul pe buze. Biciclistii au fost prezenti in numar mare in ciuda vremii nehotarate.

Bine zice nebuloasa, pe timisoreni nu-i tin 3 stropi in casa, 3 stropi nu le uda mandria. “Romanule, fii mai timisorean!”?

Si un pic de PR:

Prima companie care a răspuns pozitiv acţiunii “Verde pentru Biciclete” este Bega Grup. Conducerea acesteia a decis donarea a peste de biciclete angajaţilor care şi-au manifestat dorinţa de a utiliza acest mijloc de transport pentru serviciu. Invetitia este de 100.000 de lei.

M-am dat cu una din aceste biciclete, mi-a amintit de copilarie, de mult timp n-am mai urcat pe o bicicleta cu frana pe butuc 🙂

L-am intalnit si pe Florin Chilian care venise tocmai din celalalt capat al tarii ca sa pedaleze.

Pedaleaza.ro

6 thoughts on “Verde pentru biciclete – 3 stropi nu le uda mandria”

  1. Salut. Foarte misto initiativa celor de la Bega Group. Ei cam sustin proiectele propuse de bloggerii timisoreni. Problema ramane insa lipsa culoarelor pentru biciclisti precum si slaba pregatire rutiera a unora dintre acestia; de ce sa nu recunoastem?

    PS: Te rog mai citeste articolul o data :). L-ai scris de pe telefon sau ceva similar…

  2. Eu as zice, Romane fii mai bun, nu timisorean. Pe timisoreni sa ii lasam sa fie banateni si fruncea ca is cam ocupati cu asta.

Comments are closed.