Scurte Pre-Weekend

Azi s-a lansat primul episod din Cook’N’Rolla, emisiunea culinar-distractivă cu Adi Hădean în rolul principal şi cu nişte macaroane şi carne tocată în rolurile de susţinere. O emisiune… delicioasă! Link

Wow, iPhone OS 4.0 va avea şi multitasking! Vestea proastă e că nu pe iPhone 2G sau 3G. Şi nu va avea GPS, ataşamente la e-mail, file management şi nici streaming de muzică prin iTunes (deşi Apple a cumpărat Lala în decembrie).

Twin Peaks a împlinit ieri 20 de ani. La mulţi ani!

Azi e Optimism 2010. Fiţi optimişti! De la ora 14:00 vorbeşte Cabral! Streaming live aici

Cu consideraţie, The Fan.

Update: Ştie cineva de ce are Primăria Oradea un singur număr de telefon afişat care nu răspunde în ziua de vineri între orele 11:30 – 12:30? Program fără public sau ce?

11 thoughts on “Scurte Pre-Weekend”

 1. Cred ca nu e o problema daca folosesc acest comment pentru a atrage atentia cititorilor asupra unui proiect foarte ambitios numit “Curăţenie în toată ţara. Într-o singură zi!” http://www.letsdoitromania.ro/ Cine doreste poate sa participe!

 2. iPhone sucks … pe langa ca are totzi loseri de la tzara … telefonu mai are si grafica proasta si nici multi tasking si multe altele si mai are si pretu pe care il are … ce e drept ca merge bine OS`u in comparatie cu WinMobile 6.5 al meu dar sincer eu nu mias da banii pe telu ala … mai bine mai tin si imi iau HTC Nexu One care va fi urmatorul meu telefon cat de curand 😀 …

 3. @Stefan – cum naiba de toate proiectele astea fara cap si fara coada au nume englezesc? Ce dracu, nu mai are limba romana cuvinte cat sa botezati un proiect?

 4. Ma Stropinel, stau eu in Nufarul (ca si tine parca), ba chiar pe Morii dar…totusi…loser de la tzara… Nici macar n-am avut bunici “la tara”

  “e drept ca merge bine OS`u in comparatie cu WinMobile” … si care e ideea? sa mearga ce altceva?

 5. @FUA … daca tot am un tel destept sa fie destept pana la capat sa pot sa fac mai multe chestii o data ca doar de aia e destept plus ma intere ca la banii aia sa pot sa mi-l customizez cum doresc si iPhone nu e la fel de customizabil ca si WinMobile … tot ce face un iPhone un gadget e ecranu ala cu functia aia de zoom … plus ca de la un tel ca ala care costa exagerat de mult pentru ce ofera si foloseste un sistem de operare bazat pe Linux te-ai astepta sa poa sa faca mai multe si sa fie si mai customizabil .. plus ca accesorii nu cuoaste decat cele facute de apple care sunt exagerat de scumpe … asa ca nu mi se pare un tel care sa isi merite banii … nu mi-as da HTC`u meu pe un iPhone … plus ca iPhone 3g are probleme cu microfonu dupa o vreme si daca se duce bateria e cam greu de schimbat ca e built in … asa ca fiecare face ce vrea dar eu nu mi-as lua …

 6. Hai maa, esti ridicol. Sau si tie-ti place Maraciuca? 🙂 Cum naiba sa spui “merge bine OS`u in comparatie cu WinMobile” si apoi sa-i reprosezi ca nu e customizabil ca si WM!? Daca ar fi customizabil si ar face si mai multe asa cum ai vrea, n-ar functiona, asa cum singur ai observat si afirmat, mai bine decat WM.

  Io am iPhone 2G, are 2 ani de zile si bateria “nu s-a dus nicaieri”. E aici si functioneaza f bine. Pt ca nu e lifetime, la un moment dat va trebui schimbata si daca diferenta de pret dintre una noua si un alt iPhone e in favoarea bateriei, cu siguranta voi plati pt ea!

 7. @Stefan – ok, m-am lamurit, am uitat ca estonienii is colonie americana, my bad 🙂 cat se poate de logic, daca e sa lingem ceva, lingem cu totu, sa nu ramana urme.

 8. @FUA … daca tot am un tel destept sa fie destept pana la capat sa pot sa fac mai multe chestii o data ca doar de aia e destept plus ma intere ca la banii aia sa pot sa mi-l customizez cum doresc si iPhone nu e la fel de customizabil ca si WinMobile … tot ce face un iPhone un gadget e ecranu ala cu functia aia de zoom … plus ca de la un tel ca ala care costa exagerat de mult pentru ce ofera si foloseste un sistem de operare bazat pe Linux te-ai astepta sa poa sa faca mai multe si sa fie si mai customizabil .. plus ca accesorii nu cuoaste decat cele facute de apple care sunt exagerat de scumpe … asa ca nu mi se pare un tel care sa isi merite banii … nu mi-as da HTC`u meu pe un iPhone … plus ca iPhone 3g are probleme cu microfonu dupa o vreme si daca se duce bateria e cam greu de schimbat ca e built in … asa ca fiecare face ce vrea dar eu nu mi-as lua …

Comments are closed.