Scurte de dimineaţă

OTL are pagină web nouă. La mine nici nu s-a încărcat până n-am dat disable la AdBlock+… Mai au de lucrat, zic. Link

Twitter merge prin SMS şi din România. Deocamdată doar pe reţeaua roşie, dar probabil vor avea şi ceilalţi suport pentru el. Grim Cris are detalii.

1206 de arbori foioşi şi răşinoşi vor fi plantaţi pe B-dul Dacia, zona Dragoş Vodă, strada Sfântul Apostol Andrei şi intersecţia străzii Podului cu B-dul Dacia. Veste bună – Oradea înverzeşte.

Azi e Ziua Mondială şi Naţională a Sănătăţii deci, logic, medicii şi celelalte categorii de personal medical au liber. Logic zic pentru că şi 1 mai (ziua muncii) se sărbătoreşte printr-o zi fără muncă! Bihon are detalii.

În încheiere o poză din ciclul “Ce se mai poate fura în Oradea”. După cum se vede nici platbanda montată pe coşurile de gunoi nu a scăpat de foamea de bani a colectorilor de fier vechi. Azi-mâine se vor fura şi semnele de circulaţie!

Dacă deja se fură şi platbanda de pe coşul de gunoi ce mai urmează?

Cu stimă,

The Fan

9 thoughts on “Scurte de dimineaţă”

  1. Si lumea su supara pe mine daca arunc tigara pe jos … pai doar nu o sa o duc in buzunar daca nu am unde o pune … eu propun sa puna cate un politai la fiecare cos de gunoi as il pazeasca ca si asa sunt multi care isi petrec timpu de servici prin baruri sau pierzad vremea … asa ca macar au ceva de facut daca tot ii platim …

  2. La faza cu Oradea inverzeste – oricum inverzea ca e primavara, dar de data asta pe banii nostri – s-au scos pomii vechi sa se puna altii noi, sper sa nu ii schimbe la anul si sa fie o treaba facuta cu cap.
    Duminica seara veneam pe jos din Rogerius spre Nufaru’ si mai multe cosuri de gunoi din centru de pe langa podul de la primarie erau pe jos, cineva jucase fotbal cu ele… si nu prea cred ca au fost colectorii de fiare vechi.

  3. Colectorii doar profita 🙂
    Dar e greu sa te conformezi regulilor de curatenie daca n-ai unde arunca gunoiul… sau te risti sa creezi un mini-incendiu de fiecare data cand iti stingi tigara…

  4. Ioi ce tzapana pagina are Oteleu 😛 dar cu tzigara sa nu o scapam pe jos ne ducem gunoiul in spate, oo lasa-ma cu doctorii mam dus zilele trecute dupa o adeverinta la doctorita de familie asa am decontat 15 lei ca popa, niciodata nu am platit acuma ne primeste doar cu programare si figuri, nu planteaza astia si ceva iarba indiana din aia cu 7 frunzulitze pe marginea drumului cand mergem la bunici

  5. @enzo: arbustii ce erau pe Dacia pe mijlocul drumului erau jalnici! Sincer, ma bucur ca i-au scos de acolo. Oricum, daca tot planteaza altii noi, sa si aiba grija de ei.

  6. Ioi Dan nu ii spune de bere, ca ma duc si eu daca ii vorba de ceva butoaie, daca doar de cateva sticle nu ma sinchisesc sa ma misc acolo la un butoi de bere de 50 de litri cred ca ajunge.

Comments are closed.