Probabil cel mai criticat proiect lansat in ultima perioada

… este Grandi.ro,

AndreiAvramescu: Daca A-list bloggerii vor cadea, atunci o vor face acum cu promovarea tzepei Grandi.ro.

Sceptic a fost si primul castigator Cristian Ivan: mda..am castigat prima licitatie pe grandi.ro . Sa vedem, primesc hardu ?! :)

S-a dat primul produs din istoria Grandi si lumea inca se mai intreaba daca e pe bune sau e teapa. Nici nu ma mir, traim in tara in care suntem tepuiti zilnic de vanzatoarea de la ABC, de primul taximetrist care ne iese in cale, de preoti si mai ales de stat. La randul nostru, punem magnet pe contoarele de apa, ne tragem curent din doza vecinului si ne batem in piept ca suntem corecti.

Cunoscandu-l pe Chinezu, nu cred ca pune atat suflet si efort in ceva ce nu crede. A muncit cativa ani ca sa ajunga ceea ce numin noi relevant pentru nisa lui si nu ar da cu piciorul la tot pentru o campanie. Mai jos un filmulet cu masinuta pusa la bataie.

Acum urmeaza sa apara tricourile “Garantat de Chinezu” :)

Nu spun sa aveti incredere, as vrea doar sa nu tragem concluzii pripite. Dupa cum zicea un prieten: idiotii au o problema ca siteul castiga mai mult decat pot ei pierde.

Scam sau nu? Vom vedea in timp.

, ,

9 Responses to Probabil cel mai criticat proiect lansat in ultima perioada

 1. chinezu 30/04/2010 at 4:03 pm #

  auzi, sefule, ce ne-am face noi fara acesti oameni care sa ne muste de motivatie?
  eu unul nu as putea trai fara ei, zau :D
  problema este ca si lor le este din ce in ce mai greu sa traiasca cu ei insisi…

 2. Bogdan Pater 30/04/2010 at 8:21 pm #

  Just gave your blog an award. Check it out at http://www.bogdanpater.ro/?p=462

 3. zetu 01/05/2010 at 12:40 am #

  Proiectul in sine nu cred sa fie o tzeapa. La modul la care sigur se vor da produsele. Problema e alta. Problema e consecventa unor bloggeri care au girat pentru site, pentru ideea de joc de noroc, ca asta e pana la urma. Dar aceeasi oameni aruncau cu flegme acum ceva vreme pe Euro Bingo Metropolis, care-i tot un joc de noroc, unde baga bani multi, si cativa castiga, impreuna cu cel care administreaza jocul. E vorba de credibilitatea pe care poti sa ti-o pierzi, daca azi scrii ca jocurile de noroc sunt penibile, ca peste 2 luni, cand iei niste banisori, sau ajuti un amic sa-si lanseze un proiect, le lauzi.

 4. Andrei 02/05/2010 at 1:21 pm #

  @zetu subscriu
  @restul cititorilor – Daca omul a spus ca e pe bune, atunci e pe bune dom’le!

 5. Dan-Marius 04/05/2010 at 7:54 pm #

  mda. Eu sint patit cu niste indivizi care vroiau sa faca tot un site de licitatii, l-au facut si nu s-au mai ostenit sa plateasca factura. Asa ca sint in primul rind sceptic si abia apoi, daca mai ramine ceva, vine si restul.

 6. Sica 13/09/2010 at 4:41 pm #

  eu sunt sigur ca e o afacere tzeapa,pusa la punct de cativa prieteni..si castiga premiile intre ei…E o mare farsa…Ia uitati-va cum arata pletosu care i-a dat masina..niste looseri care se cred smecheri…!Dar au sanse ,poate,sa-si recupereze banii din premiile pe care si le-au cumparat..

 7. FlorinN 17/09/2010 at 12:33 am #

  Tzeapa/netzeapa, dar cand l-am vazut pe pletos ca se scarpina gratios la o nara (min 1:02) eu unul m-am demoralizat. Poate sunt eu prea sensibil ? :) Spuneti-i naibii omului ca nu inspira incredere. Sa-si traga un costum pe el, sa ne ia banii elegant :)))

 8. Calin 17/09/2010 at 6:22 pm #

  Zice-ti ce doriti dar eu am castigat de doua ori la ei si am primit premiile de fiecare data, iar pentru serviciile oferite eu zic ca merita cel putin nota 10, merita sa renuntati la loto pana merge grandi.