Online-ul britanic cu frica-n sân. Scurte.

The Telegraph (publicaţia offline şi online a cărei colaborator este Jeremy Clarkson, unul dintre cei trei specialişti din Top Gear) a simţit un pic din furia hackerilor români. Cei de la RNS au început să se răzbune astfel pentru faptul că şi cei trei muşchetari britanici din emisiunea respectivă au descris România ca o ţară de ţigani (deşi trebuie să recunoaştem că de multe ori şi nouă aşa ni se pare). Cele două subdomenii atacate sunt şi acum offline. Nu dau link, găsiţi voi în presă.

Azi vom putea avea parte de FreeJazz la Posticum. Biletul costă 10 lei şi evenimentul începe la ora 21:00.

Israel a interzis iPad-ul!!! Cică iPadurile americane folosesc un standard wifi diferit faţă de cel evreiesc şi ar putea dăuna reţelei interne a ţării, drept pentru care tot ce înseamnă iPad este confiscat pe aeroporturi. Apple nu va avea de ales – va fi nevoit să facă un iPad cuşer dacă vrea să vândă şi în Ţara Făgăduinţei 😀

Cook’n’Rolla episodul 2: Adi Hădean face un cotlet în 5 minute!

Încă un pic şi e weekend! Hold on!

Yours truly, The Fan

5 thoughts on “Online-ul britanic cu frica-n sân. Scurte.”

 1. Update: Îmi place totuşi că românii îşi aduc aminte doar de “gypsy country” din acel episod Top Gear, dar nu-şi aduc aminte de “cel mai bun drum din Europa” care este Transfăgărăşanul…

 2. Bear Grylls:Bravo hackerilor romani!Nu-s doar destepti,au si mult bun simt!
  @The Fan:Dar aici nu e vorba de drumuri,ci de oameni.Cineva a construit drumul ala,si nu erau gipsies.

 3. Pot sa zic si eu ceva?
  Eram chiar in London cand s-a difuzat materialul pe BBC. La un amic acasa care tocmai a primit un mesaj de la un coleg ( british ) sa ne uitam la BBC 2.

  Ne-au cam facut de cacao ce e drept, dar au ramas britanicii trazniti la Transfagarasan ( un cuvant care este bestial pronunant de un britanic 😀 ), parcarea din Constanta ( in Constanta a fost, right 🙂 ?), Casa Poporului… Si evident… de tigani :D.
  In alta ordine de idei aici s-a uitat in totalitate ca a existat vreodata asa ceva la TV…

Comments are closed.