Porcariile zilei

1. “Romeo Dediu a fost rănit la cap, după ce s-a încumetat să participe la o cascadorie cu un aruncător de cuţite.” – Citat dintr-un ziar pe care nu-l voi numi ca sa nu-i fac publicitate.

Probabil asa arata cutitele lui Adi Hadean.

2. “Deşi a folosit un pistol în încercarea sa de a scăpa de poliţişti, după ce a furat o maşină şi a petrecut o lună în arest, pe 15 ianuarie, magistraţii Judecătoriei Oradea l-au pus în libertate pe Alin Mateiaş. Anchetatorii susţin că bărbatul se pregătea să comită un jaf.” […]

„Alin Mateiaş este cercetat pentru tâlhărie, ultraj cu violenţă şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. [..]
„Nu am găsit arma, iar căutările au fost sistate”, a spus Cristian Herţe, purtător de cuvânt ISU. […]
„Alin Mateiaş este un fost comisionar vamal, şomer. Cred că nu vor trece doi ani şi vom mai auzi de el”, a spus procurorul. (Adevarul)

Dar e baiat bun, asa spun rudele. Nu e considerat periculos si trebuie lasat in libertate. N-a vrut, saracu`! Fix ce ziceam in articolul anterior “Politia nu prinde hoti. Justitia nu-i baga in puscarie.”

Eu am incredere in sistemul romanesc de justitie! Sunt sigur ca data viitoare, cand va reusi sa impuste pe cineva, i se va aplica o amenda  pentru depasirea limitei de decibeli si tulburarea ordinii si linistii publice.

Cu ce se aseamana mai mult sistemul judiciar romanesc? Stan si Bran sau Tom si Jerry?

5 thoughts on “Porcariile zilei”

  1. Daca-i atat de idiot sa participe in genul de emisiune si in genul de “spectacol”, pacat ca nu i-a luat o bucata mai mare de cap.

    Unde au vazut astia cutitele totusi? Eu am vazut numa’ panze de bonfaer in toata emisiunea…

  2. Noroc cu astia de mai stiu limba romana si sar sa comenteze iute iute… ce ne-am face fara ei? S-a prezentat omul care stie sa scrie corect bomfaier… all hail!!!

  3. Aia doi cu sabiile sint niste dobitoci. 🙂 Stiu ca nu e frumos sa ii insulti pe dobitoci in halul ala, dar alt cuvint mai frumos n-am gasit… Am o idee buna despre katane si semnificatia lor pentru japonezi si kendoka in general, asa ca nu pot sa ii consider pe cei doi cu vreo urma de respect….

  4. aia doi is 2 showmeni de mana a doua si cam atat. la prima reprezentatie cu public viu i-au si taiat la unu scafarlia.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading