Distractie cu eMag, Blogway si Yen

1. Gazduire si domeniu .ro gratis de la Blogway

2. Despre ExtraGarantia de Retur de la eMag am scris pe Yen.ro.

De astazi aveti 30 de zile intregi in care puteti schimba produsul sau chiar primi banii inapoi daca nu sunteti complet multumiti de alegerea facuta!

O metoda buna de a castiga increderea cumparatorilor dar si o metoda de a pierde bani daca se face abuz. Eu imi doresc foarte mult sa le mearga bine in continuare celor de la Emag,  se pot genera comisioane frumoase prin ei. Mai am un pic de strans si-mi schimb vechiul laptop Acer cu unul nou de la eMag, prin profitshare! 🙂

Daca tot am fost primul care a scris despre noul lor serviciu, de ce sa nu incerc sa castig un premiu pus la bataie odata cu lansarea lui? Intr-un fel sau altul, tot imi voi lua PC-ul mult dorit, pentru ca EU va aduc vestea buna! 🙂

Cu acest articol particip la concursul Un Sony Vaio pentru cel ce duce vestea buna! Numarul meu norocos este 360493.

7 thoughts on “Distractie cu eMag, Blogway si Yen”

  1. Singura “problema” ar fi perioada de valabilitatea a promotiei, care este limitata.

    ExtraGarantia de Retur este oferita in termenii initiali pentru o perioada limitata, pentru achizitiile realizate intre 8 februarie – 30 aprilie 2010.

  2. Domnul meu drag, este o prevedere expresa pentru comertul la distanta -in care este inclus si emag, cum ca orice persoana poate sa returneze orice produs in termen de 30 de zile in ambalajul original. Indiferent de motivatii, tra la la. Deci oferta speciala emag, e o chestie absolut normala si functioneaza la absolut orice magazin online. De asta cumpar on line. Pt ca daca cumpar din magazin nu pot sa returnez bunul daca nu imi place cum suna ventilatorul sa zicem -nu neaparat sa fie un defect de fabricatie (de fapt pot si offline dar in termen de 24 de ore). Eu personal am apelat chestia asta acum 1 an cand mi-am luat un laptop. Apoi l-am dus inapoi dupa o saptamana, si l-am schimbat cu alta marca.

Comments are closed.