Paun Eugen – The troll who can’t let it go

It may have been 2 days or 2 months ago, but you once said something that this troll didn’t agree with. And while you have moved on, this troll has not. One day, you’ll be posting about, say, Skittles. The troll who can’t let it go will pop up and remind you about that time you said you hated glitter, didn’t believe in the public option or thought we should legalize the possession of small amounts of narcotics. Chances are even you forgot you hated glitter, but this troll never forgets. Internet trolls

Se da un articol random la makavelis. Apare trolu` Paun Eugen  sa-mi spuna pentru a 15-a oara ca scriam porcarii pe fake.ro. Am mai incercat sa-i explic in urma cu un an ca nici macar nu stiu cum a aratat siteul sau cu ce se ocupa. El nu si nu!
Paun Eugen stie mai bine decat tine ce faci! Seara prizeaza cuc pe nas si dimineata iti spune la ce proiecte ai lucrat.  Paziti-va de fenomenul Paun Eugen, e retardat si contagios.

OMG I got #peugened !

Pentru a mia oara: n-am avut si n-am nicio legatura cu fake.ro. Nu stiu cu ce se mananca. N-am scris articole pentru fake.ro, e posibil sa nu fi intrat vreodata pe site.

Pentru publicat de porcarii sub anonimat recomand baywords, wordpress.com sau blogspot, nicidecum fake.ro :)

Pentru spagatist: nici nu ma asteptam ca unul care a terminat cibernenica sa inteleaga termenii complicati din WordPress BooShit

, , ,

8 Responses to Paun Eugen – The troll who can’t let it go

 1. Madalin Paul 13/01/2010 at 12:00 pm #

  Daca omul are un fix cu tine ! Vii tu acum sa-i strici morile sau sa-i faci valuri in iaz ! E o vorba, poasarea pe glasu’ ei moare ! Ignore si o sa vezi ca la un moment dat o sa taca !

 2. Oradeanul 13/01/2010 at 12:05 pm #

  Nu-i trece, e cu capu`. De 2 ani bate aceleasi doua cuie.

 3. Neamtu' 13/01/2010 at 1:17 pm #

  Da’ poate, intre timp, ai suferit vreo pierdere de memorie, bre :)) Si omu; incearca sa te ajute, incercad sa umple golurile mintii tale…

 4. STROPINEL 13/01/2010 at 1:41 pm #

  Once a Loser … allways a Loser …

 5. Florin Puscas 13/01/2010 at 3:06 pm #

  Acum serios măi Laurenţiu, la ce te-ai gândit? Tu ai sta liniştit la locul tău dacă s-ar lua cineva de prietena ta? :))

 6. Eugen 13/01/2010 at 7:10 pm #

  Te-ai descărcat, te simți mai bine acum? Bun, mă bucur pentru tine. În rest, sănătate maximă!

 7. Andrei 17/01/2010 at 11:32 pm #

  Nu stiu daca Laurentiu a scris sau nu pe fake.ro, dar stiu sigur ca atunci cand Eugen era(poate mai este) admin pe forumulbloggerilor.ro daca ii cereai ajutorul, intai iti raspundea in sictir si apoi te ajuta!Nu prea il inteleg pe omul asta!Pacat, pare ca se pricepe la multe chestii legate de internet!