Mint rubbing

1. Criticii spun ca Avatar e un film rasist (BBC) pentru ca toti oamenii sunt jucati de actori albi iar albastrii Na`vi de actori de culoare. Albastrii folosesc arcul si sageata, poarta pene deci sunt “native americans”.

2. Nu stii sa vorbesti klingoniana? Nu-i nimic! Acum poti sa inveti Na`vi! Nu avem destule limbi pe pamant, trebuie sa inventam altele! Geek-ul virgin fan Star-Trek in varsta de 40 de ani va avea cu ce sa se laude: stie doua limbi straine pe care nu le vorbeste nimeni.

3. Ultima are atatea numere ca nici nu stiu s-o traduc:

“Fabrice Bellard has calculated Pi to about 2.7 trillion decimal digits, besting the previous record by over 120 billion digits. While the improvement may seem small, it is an outstanding achievement because only a single desktop PC, costing less than $3,000, was used — instead of a multi-million dollar supercomputer as in the previous records.”

[…]However, my computation lasted 116 days, which is 96 times slower than the supercomputer for about the same number of digits. So my computation is roughly 20 times more efficient.

(Slashdot)

La ce folosesc lucrurile enuntate mai sus? La absolut nimic! Primii isi dau cu parerea total aiurea.Daca sunt sau nu sunt negri intr-un film, e rasist. Sunt sigur ca la asta s-au gandit si regizorii.

2 si 3 nu mai au scapare, au ajuns la punctul in care datul cu capul intr-un perete de caramida e mai productiv. 116 zile de numarat Pi si tot nu l-au depasit pe Chuck Norris :\

IDIOCRACY!

8 thoughts on “Mint rubbing”

  1. :)) … exact de asta vorbeam cu Casian ca daca apare un film in care nu sunt negri automat se considera rasist :)) si el a zis ca vorbesc prostii :)) … ete dovada …

  2. rasistilor. sa vina Nelson sa mai faca o randuiala pe aici ca nu se mai poate asa. cum ma sa nu se joace si negrii dea corporatistul in film?

  3. chiar daca pare aiurea, faza cu numaratul cifrelor lui Pi are in spate un registru imens de algoritmi. poate in acest caz concret nu se poate face nimic productiv cu rezultatul, dar acelasi efort algoritmic poate aduce o animatie aproape de realitate sau expanda tot universul jocului de sah.

  4. Cel mai rasist film este Star Trek (original): Chekov e rus, Scotty e scotian, Uhura e o negreasa africana (nu mai tin minte ce tara) si Sulu e chinez. Nu e nici un arab printre personajele principale din serial…

  5. He, să înțeleg că n-ai dat și de “scandalul” legat de faptul că Avatar e considerat un film homofob din cauză că nu are nici un personaj gay. Asta idiocrație…

Comments are closed.