Recomand Monica Anghel @EuropaFM

monica_anghelImi petrec diminetile ascultand EuropaFM in surdina si am devenit fan Monica Anghel. Pentru felul ei de a fi, bunavointa cu care trateaza lucrurile, pentru decenta si inocenta ei. Obiectiva si simpla, cum putini oameni din mass media mai gasesti.
Ea si Bogdan Miu au incercat joi dimineata o emisiune “Desteptarea in comunism” si au tratat-o pe intreg parcursul acesteia ca si cum inca am trai sub dictatura. Ba chiar au inceput-o cu “3 culori”.
Citez: In Republica Socialista Romania toate drumurile suspendate sunt curatate de zapada. Fabrica Dacia lanseaza azi modelul Dacia 2010 cu telecomanda.
Respect tovarasi!

Dati play cu incredere!


7 thoughts on “Recomand Monica Anghel @EuropaFM”

  1. Tu te referi la aceeasi Monica Anghel care vorbea “obiectiv” despre huliganii de la Timisoara si care comenta tot “obiectiv” filmuletul cu Base? Ea si colegul ei sunt clar anti-Base, unde ai vazut tu obiectivitate? Defapt, e treaba lor ce optiuni politice au, ei au o emisiune de divertisment nu de gargara politica.

    Cat despre desteptarea in comunism este aproape imposibil sa mai faci asa ceva azi, atat timp cat te trezesti intr-o camera calda, si iti bei cafeaua, nu nechezol.

  2. @Sirg: mie mi se parea ca se cam feresc sa dea verdicte politice si cenzurau opiniile aiurea in mod egal.
    P.S: stii ce-i ala “sarcasm”? Din partea lor, nu a mea 🙂

  3. Nu stiu la ce sarcasm te referi, dar ea a facut niste comentarii total aiurea impreuna cu colegul ei despre mitingul esuat al PSD de la Timisoara, exact ca si colegii din Realitatea. Am mai auzit si alte remarci malitioase si partinitoare cu tenta politica. Nu suport mizeriile astea, cand oamenii dezinformeaza si intoxica cu buna stiinta, cu voie sau de nevoie. Probabil i-a zis in sedinta de emisie, bai, dati in Basescu si periati-i pe PSD daca vreti bonusuri sau salarii. Poate nu le-a zis si a facut-o din convingere. In ambele cazuri e nashpa.

    Eram in piata Operei, si era un tip cu camera de la TVR care filma PSDistii. Iar un tip din multime i-a zis la ala, ba, filmeaza aici, unde era multimea si unde eram noi, filmeaza omule adevarul! Crezi ca a filmat? Iti zic eu ca nu. Aia de la Antena3 si Realitatea au filmat in prostie, dar n-au dat nimic pe post, numai o busculada ca sa ne faca huligani si sa dea vina pe galeria de la Poli. Asta-i “jurnalismul” de la noi draga Lau! In toata campania asta nu stiu 2-3 jurnalisti reprezentativi din media care au aratat ca au coloana si cum se zice la termenul ala pe care lumea l-a uitat… deontologie frateee, ca-i mai rara decat toate.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading