RDS mi-o trage iar si iar…

Pana acum am avut probleme cu RDS indiferent de locatia unde am stat. Nu ma refer intreruperi mici, ma refer la probleme rezultate din eroare umana.

De 3 ori n-au mufat UTP-ul cum trebuie, de vreo 5 ori trageau de cablul meu din cutie cand il mufau pe vecinul si de cablul vecinului cand ma mufau pe mine. Am ajuns chiar sa pazesc cutia ca sa nu apuce sa fuga inainte sa mute cablul meu inapoi in pozitia in care am link pentru ca remufarea nu intra in atributiile celor care stricau. D`astea multe si marunte. Asteptat cu zilele dupa ei, checked!

Azi au reusit alta chestie bestiala. In august, proprietara a facut o cerere de reziliere CATV (nu avem nevoie si nu ne uitam la televizor). In baza acelei cereri eu m-am trezit azi fara internet.  Le-a trebuit 3 luni ca sa debranseze ce nu trebuia. Am facut contract nou, urmeaza alte zile de asteptare pentru deblocarea unui port din switchurile lor cu management.

V-as fi spus cat de buna a fost fasolea cu ciolan (care a fost defapt cu carnat) de ieri, facuta de Adi Hadean, dar nu sunt intr-o dispozitie prea buna dupa ce am stat 2 ore la coada la RDS contracte. Din respect pentru cei care comit aceste greseli, i-am facut “sa guste” din fasolea mancata ieri.

Daca nu se rezolva, o sa merg in fiecare zi “sa depun o sesizare”. Imi pare rau pentru victimele colaterale.

13 thoughts on “RDS mi-o trage iar si iar…”

  1. norocul lor ca au monopol in zona.

    mie desteptii mi-au facut contract pe internet si telefonie fara sa-mi ceara acte de proprietate ale apartamentului. evident ca nu le-as fi avut deoarece nu sunt proprietar 😛

  2. eu am facut o cerere de marire de abonament la TVS si au venit 2 indivizi inainte cuo sapt sa ma lege au facut ceva si tot nici un rezultat … am sunat la rds stiind care e problema … miau zis ca cica se activeaza din centrala … ceea ce e o mare porcarie chiar mam interesat de la persoane care lucreaza la RDS … si asa au mai trecut 3 zile si tot nu miau marit abonamentu … am sa merg sa fac plangere ca sa platesc marirea respectiva din ziua din care vine sa imi lege cablu ala nenorocit in cutia aia nenorocita ca nu dureaza mai mutl de 5 min … RDS SUCKS … asa ca stai linistit ca nu esti singuru

  3. Ooo, dar si eu am patit de 3 ori asta in 2 locatii diferite. De fiecare data tot in urma unei erori umane.
    Rezolvarea a luat 2-3 minute de fiecare data, dar timpul de interventie a fost intre 5 si 7 zile (cu telefon zilnic sau chiar mai des).
    RDS mi se pare ca au cei mai prosti oameni de pe teren…
    In atatia ani de RDS, nu am intalnit inca niciunul competent si care sa nu strice ceva in urma lui…

  4. nasol rds-u prin oradea, in deva nu sunt ‘chiar atat’ de incompetenti, recent mam mutat de pe UPC pe RDS pentru download-ul cu torrentu care merge genial de bine 😀

  5. sirop 🙂 mai nou este internet mobil de la rds cu stick wireless 😀
    fa rost … eu am deja (traiasca mortu, ma ajutat sa configurez conexiunea)

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading