17 thoughts on “Interviu Zoso – Basescu”

  1. Este o mica premiera. Daca Basescu si-a dat acceptul pentru acest interviu inseamna ca blogosfera se afla pe un drum bun, devine relevanta. Totusi, Zoso putea fi mai incisiv. Oricum una este in spatele tastelor si altceva sa porti o discutie in fata camerei de filmat.

  2. … aha, acum am inteles de ce blogul lui Zoso a prins o culoare portocalie in ultimul timp. Pentru un interviu care nu mai putea fi difuzat decat in online. La televiziuni, conform legii, campania s-a incheiat azi dimineata la ora 7. Sunt curios daca a meritat “prostituarea”…

  3. @mihaiko: iti dai seama ca a meritat (supozitie). nu cred ca ajungea acolo decat daca era fan inrait sau… pleca avand plasa plina 🙂

  4. Cred ca, pentru Zoso, scopul interviului a fost generarea de trafic. Base da un ultim inteviu exact cand nu mai poate aparea in presa sau tv ci numai in online. Deci… creste traficul lui Zoso… poate vinde mai scump bannere pe site. Nu cred ca a avut alt avantaj financiar. Oricum este de apreciat pentru ca e o mare realizare in RO, ca un blogger sa/l intervieveze pe Presedinte. Pacat ca s/a cam “inmuiat” la intrebari… eu il stiam mai incisiv.

  5. voi care comentati ca s-a prostituat, sa vad unul dintre voi care ar refuza o ocazie ca asta? Si daca da, a facut-o pentru trafic, pentru mediatizare, etc, oricum este de apreciat ca a reusit sa obtina un astfel de interviu. Toata stima!

  6. Se vede clar ca e un fals. Filmul e refacut. Ba chiar de 2 ori…au uitat sa modifice si numele fisierului. Fiti profesionisti, ce mama dreacu’?!

  7. Filmul a fost editat în sensul în care i-a fost alterată integritatea. A fost scoasă faza în care Băsescu i-a dat o palmă lui Zoso, care a recunoscut că l-a votat pe Iliescu în 2000. Faza va ieşi la iveală peste 5 ani, când Zoso va candida la preşedinţia României din partea PSD.

  8. mda… imediat il ajung la numarul de followers pe twitter oricum daca basescu a acceptat sa ii dea un interviu l-a facut pe baietel celebru.el are 3049 eu 1085 de followers.cautati xorah pe twitter…cam atit craciun fericit

Comments are closed.