Doar o semnatura, Partidul va plateste!

Aseara, in drum spre casa, am auzit in treacat un nene (avea vreo 50 de ani) spunandu-i cuiva la telefon ca tot ce va avea de facut va fi sa vina cu microbuzul si sa voteze. Stiu ca nu  frumos sa tragi cu urechea la conversatia cuiva insa cand am auzit cuvantul “Partidul” neuronii mei s-au agitat.

Nu, doamna, veniti, semnati si gata. Partidul va plateste. Nu, nu e ilegal, e doar pentru binele nostru.”

De la cei de 40-50 de ani ma astept la astfel de lucruri, dar pe cei tineri nu-i inteleg. Chiar doriti sa traiti intr-o tara unde astia voteaza pentru voi? Chiar nu va pasa de alegerea voastra? Va vindeti atat de ieftin?

Devenim un popor de prostituate… macar de-am fi de lux!

, ,

6 Responses to Doar o semnatura, Partidul va plateste!

 1. krossfire 03/12/2009 at 10:29 pm #

  Eu vorbeam cu un amic, presedintele unei asociatii de studenti caruia i se raporta (in persoana sau pe grup) ca au aparut oferte pentru cumpararea voturilor si pentru voturi multiple.

 2. STROPINEL 04/12/2009 at 3:39 am #

  de faze din astea am auzit si eu … ca meri cu telu in cabina … si cu o copie de pe buletin ui stampila pui copia de buletin langa buletinu de vot faci o poza meri cu ea la partid si te plateste …

 3. Dan C 04/12/2009 at 9:50 am #

  da stii si ca e zece bulioane amenda pentru pozat in sectia de votare…

 4. STROPINEL 04/12/2009 at 7:04 pm #

  Faza tare … eram la un amic si primeste un telefon pe fix cica ceva sondaj si il intreaba chestii de genu iti place ca bea basescu … iti place ca basescu bate copii ai dori sa ai un presedinte betiv … la toate a raspuns da :)) si la sfarsit ii zice ca “si acuma lai mai vota ?” tot DA a fost raspunsul … deci ce aiurea … ma suna ca sa ma deranjeze cu intrebarile lor … votez pe cine vreau si nu tre sa dau socoteala la nimeni mai putin la telefon …