#Bucuresti -O saptamana pentru cei mici – Fabrica Spiridusilor

fabrima_spiridusilor
Spiridusii vin la Hotel Caro, hotel la care am fost cazat in Bucuresti.
Hotel Caro a decis să îşi asume în acest an rolul de a aduce joaca în peisajul bucureştean, lansând inedita idee a deschiderii Fabricii Spiriduşilor – un proiect deosebit, aflat la prima manifestare.

Fiecare activitate durează 30 de minute, în cazul reprezentaţiilor de teatru şi al atelierelor literare, durata ajungând până la o oră. Fabrica Spiriduşilor este deschisă de Lunea până Vinerea între orele 17 si 21, Sămbăta şi Duminica între 12.00 şi 21.00. Accesul la ateliere Accesul in Fabrica Spiridusilor se face pe baza de jetoane care se numesc Spiridoni. Fiecare Spiridon are valoarea de 5 lei. Jetoanele pot fi achizitionate de la intrare. Pentru majoritatea atelierelor accesul se face cu 3 Spiridoni.

Fabrica Spiriduşilor îşi deschide porţile pe 5 decembrie.  Toate detaliile le gasiti pe FabricaSpiridusilor.ro

1 thought on “#Bucuresti -O saptamana pentru cei mici – Fabrica Spiridusilor”

  1. Veniti la Hotel CARO!! Copiii vostri vor fi pur si simplu exaltati de cate lucruri interesante vor gasi in atelierele organizate aici: atelier de olarit, de patiserie-cofetarie, pictat si desenat, iar participarea SMURD(pompieri-salvare) si a politiei romane fac deliciul celor mici. Si sa nu uit, dar cu siguranta daca veti veni va fi primul lucru care va impresiona, este vorba de diorama impozanta din holul Hotelului CARO, pe care ruleaza trenulete electrice, care atrag deopotriva privirile atat ale piticilor cat si ale adultilor. Si aici nu mai mentionez si de celelalte activitati ce se pot desfasura in atelierele spiridusilor. Mergeti sa vedeti si voi incantarea de pe chipurile copiilor vostri. Fiul meu ma tot bate la cap sa mergem din nou la hotel CARO sa ne mai jucam.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading