Restauram cetatea, citim o carte si ne facem cadouri

lulu cremeneanu
1. Oradenii sunt invitati sa voteze pentru restaurarea cetatii Oradea. Duminica (08.09) la ora 16 pe TVR. Detalii la Alex.

2. Am terminat de citit cartea lui Lulu Cremeneanu “Welcome to my paradise”. E cea mai buna carte de citit cand calatoresti prin tara cu trenul. Un roman scrie de bine despre o alta tara. Ma gandesc ca doamna ministru Udrea ar trebui sa plateasca astfel de oameni sa scrie carti in engleza despre Romania. Sa-i plateasca si ca raman aici.

3. Din comisionul Emag mi-am facut cadou un Obiectiv Sigma 28-70mm/F2.8-4 DG. 18-55 standard cu care vine Canon 400D e un jeg care se strica. Zoso si-a luat Obiectiv Canon EF 50mm f/1.8 II EF-50-1.8 dar mai este pana ajunge la el, va fi vreo 2 luni testat de mine.

5 thoughts on “Restauram cetatea, citim o carte si ne facem cadouri”

  1. 😀 … si eu miam facut cadou un Sony PSP si un LCD Tv Toshiba de 82 si o pereche de adidasi si la anu va veni si o pereche de casti Beats By Dr. Dre direct din state de la tovarasu Rappy 😀 … daca tot te lauzi tu ma laud si eu :)) … take care fratioare … app… tre sa vb cu tine ce faci de rev … am eu o propunere …

Comments are closed.