9 thoughts on “Nu! Da` mersi de intrebare…”

  1. Din cate stiu eu, acesta e bannner-ul PSD-ului! Continuarea o s-o vedeti in turul 2, asta daca se ajunge acolo, sper sa nu! 🙂

  2. trec zilnic pe acolo si nu stiam de el. mi se pare inutila intrebarea, din moment ce raspunsul la ea e neschimbat de 20 de ani. probabil e postat de suedezi.

    fara sa iau partea primului om al tarii, el nu a facut vreo promisiune, ci doar o urare. la fel, cand spui “noroc bun!” nu inseamna ca ai terminat cu numarul accidentelor de mina.

  3. parca cei care ii fac reclama negativa nu au mai fost la conducere. Ei au fost mai buni? Macar de la aceste critici ar trebui sa se abtina si sa spuna ce ar putea face, nu ce o sa faca si nu o sa intample niciodata.
    Nenea Iliescu vorbea cu orele la TVR si uitai cu ce a inceput sau habar nu aveai la ce voia sa ajunga =))

  4. Chiar si eu ma gandeam sa scriu despre acel banner. Mi-a sarit in ochi zilele trecute si am inceput sa ma intreb instant “Traiesc bine?”. Cu siguranta ca raspunsurile au aparut negresit. Insa, ceea ce m-a pus pe ganduri este : oare carui partid ii apartine aceasta initiativa?

  5. Banc… Basescu in campanie: sa traiti bine…
    Basescu la 2 ani de mandat: sa traiti…
    Basescu dupa 5 ani: mai traiti?

  6. hai sa ne uitam putin la masinile care ruleaza pe drumurile pline de gropi, la ce haine imbraca romanii si unde isi fac concediile. sa fim seriosi. in ultimul an de cand cu criza asta e mai rau, in rest…

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading