In cadrul campaniei electorale…

… unul dintre candidatii la jobul de presedinte viziteaza Oradea impreuna cu o formatie rock celebra din Romania.
E vorba despre Iris care va canta duminica (8 noiembrie) la Casa de Cultura a Sindicatelor. Intrarea va fi libera, cum e si normal pentru un concert de campanie.

Sloganul evenimentului suna interesant: Sorin Oprescu si Iris in cel mai mare concert pentru romani si Romania. Deci sa inteleg ca va canta si Oprescu alaturi de Cristi Minculescu?

Se zice ca o cauza buna scuza metodele indoielnice. Cred ca in cazul de fata e invers: prezenta Iris la Oradea va scuza faptul ca va fi prezent si un politician (de care, cred, s-a saturat multa lume)…

(By TheFan)

12 thoughts on “In cadrul campaniei electorale…”

 1. Imi aduc aminte ca acum cativa ani buni, cand inca se mai organizau evenimente si concerte la Muzeul Tarii Crisurilor, tot in cadrul campaniei electorale a mai cantat Iris… si cum am prins in fuga si un autograf de la Cristi Minculescu, chiar l-am intrebat (intrigat fiind de alaturarea Iris/campanie electorala) cum de au venit, chemati fiind de un partid pentru campanie… si mi-a raspuns ca ei nu au nici o treaba cu partidul, politica si campania, ei au venit doar sa cante fanilor Iris si nimic mai mult (platiti fiind pentru asta, ov corz). Nu cred, deci, ca Iris se coboara la nivelul infect la care se face campania electorala…

 2. Am observat ca in anii electorali Oradea are muuuuult mai multe evenimente 🙂

  PS: Hai Romania se poate traduce si in “Hai, Romania, fuga spre vest, ca nu-i de stat!”

 3. Hai Romania sa emigram spre vest ca aici nu ii de trait, Hai Romania sa muncim in alta tara ca, presedintele si parlamentul vrea sa scada salariile dar Accizele pe tigari si pe bautura se ridica la luna, Hai ROMANIA sa Emigram cu toti Ultimul Stinge Lumina sa nu vina factura la tineretul de astazi ii lasam pe astia mai batrani ca ei erau oricum obisnuiti cu lampa de petrol.

 4. Inainte de Iris, vine Holograf, sambata, in parcarea din centru, la ora 18. Dar nu pentru Oprescu, ci pentru Antonescu. Si nu, nu va canta si Crin! Nici nu va fi acolo, desi vine sambata la Oradea.

 5. Acuma canta pentru ‘medicu’ care probabil i-a “rezolvat” operatia la ficat ? (da da… aia care nu a fost ciroza ci nush ce boala extrem de rara)

 6. vineri a fost la pitesti. Partea buna a fost ca Sorin Oprescu nu si-a facut aparitia in sala de spectacol, si in afara de 2 sau 3 clipuri electorale nu a fost nimic altceva decat un concert incendiar IRIS. Chiar iti recomand sa te duci …

 7. Oprescu va canta alaturi de Iris: “Don’t belive anything”/ “Sa nu crezi nimic”.
  Sa nu crezi ce-ti spun acum. Vorbele-mi sunt vant nebun… Sa nu crezi nimic. In baloane de sapun…:)

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading