Filmul cand Basescu loveste un copil

Antrenorul de Karate al lui Basescu nu a putut fi contactat pentru declaratii dar e foarte posibil ca acesta sa fie exclus din lot.

base slap

Filmul in care Basescu da foc flotei.

Maine primim si filmuletul cand Basescu violeaza doua babe, impusca doi bizoni, specie aflata pe cale de disparitie si rupe o floare de colt ca s-o miroase.

5 thoughts on “Filmul cand Basescu loveste un copil”

 1. sunt sigur ca o sa apara diverse parodii care subliniaza inca o data ridicolul scenei de kid-box. am scris un pic si eu despre asta.

  vreau sa remarci ca marii dusmani ai lui TB nu l-au acuzat niciunul direct, ei stiind bine ca acest film este trucat. au spus doar “daca e adevarat”, condimentand cu “copilas nevinovat” si alte jucarii lacrimogene care sa inmoaie buletinul de vot la maxim.

  mergand pe logica banala, daca treaba s-a intamplat acu 5 ani si e atat de revoltatoare pe cat de evidenta, de ce n-au scapat tara de un cremenal in serie de pe atunci?

 2. Auzisem ca ii pregatisera ceva tare pentru turul 2 lui Base.
  De Crin (Bunul probabil) au scapat din primul tur, daca ii faceau asta lui Base din primul tur poate lumea sarea pe Crin si nu mai avea sanse Geoana (cel mai rau Bun) in turul 2 cu Crin.
  Asa ca … in turul 2 alegem intre doi, Cel mai bun RAU si cel mai rau RAU.
  Pe mine unul nu ma convinge cu anti publicitatea asta televizata … se joaca murdar de tot si nu inspira incredere o persoana care joaca atat de murdar pentru a ajunge presedinte.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading