Fete bisericesti si capete patrate

jesus loves you

Daca eu nu ma pis pe lumanarile din biserica, ei de ce au dat foc la sex shop? Daca eu nu desenez penisuri pe biserica, ei de ce mazgalesc cruci pe magazine? De ce nu inteleg fanaticii religiosi ca in lumea in care traim se pedepsesc faptele antisociale? De ce incalca poruncile bisericesti fix cei care le propovaduiesc si se considera ăi mai sfinti?

Daca ziua a 7-a a fost creata pentru odihna, de ce nu se pot odihni oamenii care locuiesc langa o biserica? Acum cateva luni locuiam aproape de doua sfinte lacasuri cu clopote. In fiecare dimineata de duminica imi coboram sfintii si diavolii asupra lor. Faceam scenarii, preferatul meu era ungerea funiei clopotului cu fecale. A doua avea legatura cu fecale si foc pe presul popii.

Dar n-am facut-o! Stiti de ce?! Pentru ca sunt fapte antisociale! Cine face ca mine, ca mine sa pateasca! N-o să mă bată Dumnezo pentru această însemnare, vorbăsc io cu Iel când ajung sus!

Cutia milei:


sursa imaginii

8 thoughts on “Fete bisericesti si capete patrate”

 1. Daca ai destui bani sau destula “credinta” (a se intelege destul de putina minte) te consideri deasupra legii. Cum poate legea oamenilor sa judece persoanele care au actionat la indemnul celor doi zei puternici a societatii moderne – Dumnezeu si banul?

 2. Aceasta e lumea in care traim … si toata lumea zice ca sa fii credincios e ok … ete ce face credintza … te pune sa faci acte de vandalisme … aiurea rau …

 3. Ce va mirati ? istoria e plina de atrocitati savarsite in numele religiei si al credintei (mai putin). E pacat ca s-a ajuns la asa ceva si in Ro, problema nu sunt oamenii care cu totii stim, sunt foarte toleranti ci popii.

 4. chiar daca nu prea am treaba cu biserica, chiar daca nu-i vad prea roz pe preoti, optica ta este restrictiva.

  pe scurt, nu inseamna ca daca tu nu te pisi pe cruci altii nu o fac. la fel ca fanaticii religiosi exista si fanaticii simpli(common retards), care batjocoresc orice, de la aparate de cafea la morminte. in aceeasi logica, dar sens invers, nu inseamna ca toti credinciosii sau preotii dau foc la sexshopuri in timpul lor liber.

  nu-i asa de usor de pus o eticheta pe o chestiune care s-a dovedit rezistenta in timp indiferent de mediul ambiant.

  ps: NU UITA DE SERVER 😉 got pizza!

 5. Nenea, daca te uiti mai atent la pozele din articolul “citat” de tine o sa vezi ca crucea respectiva e desenata invers (ca a satanistilor) si probabil incidentul a fost provacat de niste derbedei care vroiau sa dea vina pe biserica. Cei de la Adevarul arface bine sa se documenteze mai bine si sa nu scrie articole din curu` calului.
  O seara faina!

 6. E vorba de religie, da, mesajul e in esenta ta
  Multi se joaca de-a dumnezeu, nu-i asculta
  Incerc sa imi pastrez ”credinta” in timpuri de rascruce
  Doar unu’ a fost CRETIN si a murit pe cruce.

  Ne batjocorim tara, ca e periferica
  Ne lasam condusi, gradat de biserica,
  Pe toti pacatosii ii incoronam
  Nici nu mai stim cui sa ne inchinam

  Pe doamne doamne nu-l minti, incercand sa pari etic
  Nu esti crestin cand saruti icoane cu sfinti, esti patetic,
  Mi-ar place sa-l iau pe cel de sus la o partida de putere
  Sa-mi faca o felatie pana ejaculez drojdia din bere

  Celor care cred ca eu fac pe nebunu’
  Am 5 degete la o mana, dar lor le arat doar unu’,
  Iar daca nu va place si nu mai aveti ce face
  Va urez un calduros „Odihniti-va in pace!”

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading