Electorale, prezidentiale: Pentru fiecare destept care voteaza, partidele dau salam la 10 prosti.

1. Cele 5 minute de faima ale unui cont de twitter. Siropel

Un alt tweet, la fel de maliţios şi la fel de vehiculat în online îl are autor pe siropel: “Prezenţă record la vot: din 18 milioane de români cu drept de vot, au votat până la această oră 25 de milioane!”, în timp ce un alt ciripitor mai indolent exclamă: “mă doare-n vot!”  Realitatea

2. Influenta ziarului: Hotnews m-a intors de la vot.

Patru primari PSD, trei de la PDL si trei de la PNL, contactati de HotNews.ro sub acoperirea unui sondaj de partid, au explicat in detaliu cum se vor mobiliza duminica, 22 noiembrie. Se anunta un turism electoral intens si voturi cumparate cu mancare sau bani. Aproape toti mizeaza pe mobilizarea alegatorilor cu masinile personale, care sa nu atraga atentia, solicita bani si resurse de la partid ca sa care cat mai multi alegatori la urne. (Hotnews)

Atat a fost destul cat sa-mi regandesc programul pe toata ziua. Partidele primilor doi candidati au furat atat de bine incat au picat la o oarecare egalitate la primele numaratori. Asta e politica!

Pentru fiecare destept care voteaza, partidele dau salam la 10 prosti.

3. As fi avut o preferinta la vot? As fi votat cu cei care ar fi trimis bani pentru Oradea.Dar n-a fost destul, doar au tatonat terenul, n-au sarit si cu banii. Asta e politica… siteului!

2 thoughts on “Electorale, prezidentiale: Pentru fiecare destept care voteaza, partidele dau salam la 10 prosti.”

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading