Negreni si Schimb de Carti

Nu stiu cand s-a stricat targul de la Negreni dar probabil toate porcariile de acolo s-au adus dupa deschiderea granitelor.

Plin de tigani care urla, probabil de asta se cheama Negreni. Vechituri, manele, mici si bere, toate aruncate fara nicio noima. Zilele Marghitei sunt lux pe langa asta. Politia pazea podul si comunica pietonilor: “Circulam pe dreapta!”. Nu ne-am cumparat nimic, n-am avut ce.

Peisajul e totusi fain.

negreni

Pe drum m-am apucat de rasfoit “Welcome to my Paradise” scrisa de Lulu Cremeneanu. N-am mai citit ceva atat de comic intr-o carte din generala cand am pus ochii pe Pacala. Umorul lui Lulu mi se pare asemanator cu al lui Groparu, dar totusi unic.   M-am oprit cu greu din citit undeva dupa pagina 50 pentru ca am ajuns la “Schimb de Carti” (poze in galerie). Recomandat!

4 thoughts on “Negreni si Schimb de Carti”

  1. Doar daca imi permite proprietarul! Am si eu un anunt de campanie electorala!

    Votati-ma ca sa-i umflu banii mogulului Voiculescu !
    N-am program electoral, n-am viziune, blogul meu e varza dar am nevoie de bani pentru tigari si pentru bere … promit doar ca voi cheltui foarte rapid toti bani.
    La http://danvoiculescu.net/blog/votati/, un simplu click la sectiunea Bloguri specializate – “Istoricul zilei” si berea in cinstea domniilor voastre o beau!

Comments are closed.