Gripa porcina ca masura anti revolutie

Mai tineti minte gripa aviara din anii trecuti? Cati romani s-au imbolnavit?

In acest an se preconizeaza ca 7 milioane de romani vor face o forma de gripa porcina. Luati-va vaccinul de banii de paine, stati in case si nu cumva sa iesiti in strada ca muriti! Nu conteaza ca statul va face rate ca sa va plateasca salariile, stati in casa! Nu faceti greva ca ati racit! Menta pentru ceai nu mai avem, ati frecat-o deja.

Anul viitor 22 milioane de romani se vor imbolnavi de gripa cailor verzi pe pereti. Supravietuitorilor li se va administra o doza din virusul caprei care sta capra.

Sa traiti bine!

7 thoughts on “Gripa porcina ca masura anti revolutie”

 1. Gripa cailor verzi pe pereti bântuie de mai multă vreme prin spatiul carpatodanubianopontic. De mână cu gripa câinlor cu covrigi în coadă.

 2. si eu am auzit o chestie tare … ca mie mi se ofera gratis vaccinul si l-am refuzat pentru ca am auzit de la oameni de specialitate ca este o mar porcarie deci e inutil … daca e sa faci gripa poti sa tot iei vaccine … asa ca mancati bine betzi bine … si daca va imblonavitzi statzi in casa si jucatziva pe PS3 😀 … live your life … nu credetzi tot ce zice la TV …

 3. California, unde locuiesc, are 37 de milioane de oameni. Sint doar 13 cazuri de gripa porcina/ cazuri confirmate. Asta inseamna 0,0000004 %…din populatie.

  Cred ca mai periculos este sa te treci strada si sa te calce o masina…

 4. Nu e greu de imaginat sa se infecteze tot al treilea roman de gripa porcina – doar suntem niste porci imputiti toti… 😀
  Dar sa punem gluma deoparte.
  Un procent foarte mare de romani n-au habar despre igiena elementara, nu folosesc batista, nu se spala pe maini, nici macar mana nu si-o pun in fata gurii cand tusesc. In asemenea conditii numarul de 7 milioane nu mi se pare mult…

 5. … de parca nu ai avea o iubita care a terminat jurnalismul, nu cred ca e cazul tau, insa am avut la un moment dat un curs intitulat manipularea maselor, cum sa nu facem jurnalism. E nenii si tanctiile care sunt prin guvern sau prin presa (aia mai importanta) crezi ca nu au auzit de asa ceva? Eu o alta metoda de a le distrage atentia romanilor de la problemele reale. Daca ar fi dupa mine, eu i-as da pe toti din guvern la porci(am auzit ca pe vremuri mafioti asa scapau de cadavre, ma gandesc ca porcusori nu ar refuza o fripturica de Udrea sau Basescu). Vorba romanului: “noi sa fim sanatosi”, in rest nimic nu mai conteaza.

Comments are closed.