Cum a fost in Cluj la Comedy Cluj si Hotel Plaza (I)

Am mai spus asta si o voi mai spune pana intelege toata lumea: Nu am mancat in niciun oras din Romania atat de bine cum am mancat in Cluj. La Cluj se mananca probabil cea mai buna mancare din tara! Vizitele repetate nu fac decat sa-mi confirme again and again acest lucru.

La hotel City Plaza am mancat o balta intreaga de somon marinat (iubesc bufetul suedez), l-am spalat cu o ciorba de legume sau vacuta si am continuat cu friptura de curcan cu gorgonzola. La desert am avut brownies, inghetata de vanilie sau strudele.

N-am apucat sa vad cate filme mi-am dorit si mi-am promis ca recuperez. Operatiunea monstrul, Twelve in a box si Secretul lui Bachus imi vin in minte. Am scris deja despre “Vacanta domnului Hulot“.

David si Layla (2005) – inspirat dintr-o poveste reala.  Ce frumoasa ar fi lumea fara religii! Celor doi indragostiti (el evreu, ea islamica) le ramane sarcina de a ramane impreuna si a satisface in acelasi timp  pe toata lumea. Un fel de Romeo si Julieta modern cu happy end.

Cuibul de viespi (1986) – cat de jigodii pot fi oamenii? Atat de jigodii si acum ca in `86, cand a fost facut filmul.  Productie romaneasca in care joaca Tora Vasilescu si Marin Moraru, prezenti si ei la festival, de altfel premiati.

Made in Hungary (2009) – un musical despre mentalitatea tinerilor maghiari din ani `60. Acum inteleg de ce in Ungaria se sparge juma` de capitala daca un politician scoate o minciuna.

Gala de inchidere n-a fost cea mai reusita. Cum sa nu prezinti un premiu.

Felicitari organizatorilor pentru eveniment, pentru inversunarea cu care l-au promovat si pentru curajul de a investi in cultura intr-o societate de cancan.

Blog Comedy Cluj

5 thoughts on “Cum a fost in Cluj la Comedy Cluj si Hotel Plaza (I)”

  1. Tu esti mai tot timpul subiectiv cand comentezi despre unde ai mancat. Ori esti un mancacios pofticios, ori peste tot dai de mancare buna! (din amintiri stiu ca mereu pomenesti de mancare)

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading