De la Toamna Oradeana

– nu m-a impresionat deloc amplasamentul expozitiei de fotografii din Lotus. Oare artistii expozanti stiu ca le-au pus unele poze atat de jos ca nu te poti uita la ele?

– foarte multe firme prezente la Expo Varadinum. Intrarea in sala costa 5 lei. Foarte multe firme unguresti bine prezentate si cu mancare foarte buna. Galeria o gasiti aici.

– am dat 12 lei pe 100 grame hamsii cu sos de usturoi, doi mici cu mustar, paine si o bere (Skol) la prima umbreluta la care nu se auzeau manele si care nu serveau doar bere Burger.

– libraria Gutenberg a devenit neincapatoare pentru lansarea de carte a lui Varujan Vosganian

Program Vineri 25 Septembrie.

2 thoughts on “De la Toamna Oradeana”

  1. Expo Varadinum e foarte frumos, and all, dar totusi nu inteleg un lucru: de ce trebuie sa platesc bilet de intrare la un eveniment folosit pentru a promova anumite produse si servicii?
    5 lei nu e o suma mare dar… e vorba de principii!

  2. Si de ce hoasca de la intrare care vindea bilete nu se sinchiseste sa zica un cuvant in romaneste ? Oare e asa greu sa pui la intrare pe cineva care are habar sa vorbeasca romaneste la expozitie din ROMANIA ? Inteleg ca sunt foarte multi unguri acolo, dar pentru aia 2 romani care vin, ca doar e in Romania, ar putea avea bunul simt sa fie cineva acolo care sa stie romaneste. Macar sa-i faca reclama in ungureste sa stiu ca nu am ce cauta pe acolo…

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading