Cargo in Marghita

Am fost ieri la Cargo la Zilele Marghitei impreuna cu Dan (VinSiEu).

Marghita e un orasel al contrastelor dar discutam despre asta maine dimineata. Cargo ar fi facut show dar nu au avut cu cine, nu stiau sa cante “ozo seip”. Dupa plecarea trupei Hooligans (din Budapesta) de pe scena, s-au cam rarit spectatorii si mi-am putut face drum pana in fata scenei pentru a trage cateva cadre.

cargo in marghita

Mi s-a parut ca au plecat tristi, doar o mana de oameni din fata au cantat cu ei, restul parca nici nu stiau cine-i pe scena. Baciu daca a schitat un zambet tot concertul. Marghita nu i-a meritat.

A scris si Lilisor despre Marghita si concert.

12 thoughts on “Cargo in Marghita”

 1. nu sunt de vina neaparat oamenii din Marghita.. problema este ca nu sunt obisnuiti cu trupe romanesti.. poti sa dai vina pe conducerea orasului..

 2. @Dani – da pe aia de 50-60-70 de ani cine i-a indemnat sa nu invete romaneste, tot UDMR?!?

  ne-am oprit pe drum sa intrebam ceva si nu vorbea o “tanti” nimic… da’ NIMIC!

 3. Ma distreaza fazele astea cu ‘de ce nu stiu ungurii romaneste?’ Cei mai vechi de 60 ani au prins ocupatia maghiara si implicit statutul de ‘privilegiati’ vechi de secole in Transilvania si Partium. O buna parte din tigani vorbesc ungureste ca doar suna mai bine decat romaneste, sunt cu o treapta mai sus decat tiganii care nu vorbesc ungureste.
  Nu vorbesc romaneste pentru ca nu le foloseste la nimic, dar va asigur ca 99% din ungurii din Ro inteleg perfect daca le zici ca trebuie sa le dai bani sau ca le arde casa.
  ‘tanti’ aia poate chiar nu vorbea deloc, poate nu va cunostea si din principiu nu vorbea cu straninii… 😛

 4. nu v-ati gandit la ideea ca oamneii din orasul meu nu asculta foarte multe trupe de genul cargo ??iar ca cei dinaintea lor ,care da au avut mai mult public pt ca toti maghiarii din orasul nostru asculta rock !noi mai putin 😀 deci ,nu a fost vina nimanui…fiecare cu ce asculta 😀 nu poti obliga pe cineva sa stea la concert daca nu ii place trupa ! doar sa stea acolo de umplutura !! sa fie public…;) nup 😀 bye

 5. De fapt…Marghita nu merita nimic :-j
  Si asta o zice o marghiteanca 😉
  Lumea pleaca…pentru ca TURBA cand vede formatiile unguresti…sau cum s-a intamplat anul trecut cand nu s-a dat o formatie maghiara jos…decat dupa 2 ore:-j
  orasul e 47% maghiar
  4 ani de zile am avut un primar imbecil care nu stia vb romaneste si noi il huiduiam…si el ne arata…”semnul pacii” E o lupta fantastica intre unguri si romani…cel putin in generala si liceu…fantastica lupta…deci…mai sa nu ne scoatem ochii :))

  Si pnm veniti si voi la marghita exact cand eu plec la Cluj…:( va aratam io chestiile misto =))))))))))
  ps:zau ca nu duc lipsa Marghitei
  pps: nu m-ati crezut cand am zis la blogmeet ca orasul meu sucks =))

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading