16 thoughts on “As dori si eu o diploma”

 1. Futa-i Dumniezo. Bine ca eu fac ca prostul doua facultati si vine un troglodit cu IQ de neantherdal, da 1000 de euro si primeste diploma in 2 zile. Rupa-i Satana degetele!

 2. Poate sa si-o bage undeva bine zis.

  Cu ea sau fara ea cam tot acelasi cacat e.

  Iar legat de faza daca nu sti nimic practic oricum nu te angeajeaza faptul ca urmezi o facultate la zi e nul si nu iti garaneaza ca ai aptitudini practice decat unul care vine la interviu fara facultate dar stie practica in domeniul ala.

  Am un prieten care se ocupa temporar cu handsfree-uri si chestiuni de genu.

  Ei bine enorm de multi viitori studenti la medicina au apelat la el si toti au intrat unde isi doreau FARA PLATA chiar extrem de simplu. De la filologie , de la stiinte umane de la tot felu de profile vor fi viitori medici.

  Una din tipe a fost cea mai amuzanta ca nu stia exact cati rinichi are omul asta intr-o discutie dupa examen.Si tipa chiar nu glumea deloc …

 3. Stii ce-i cel mai trist in asta?…
  Unii poate chiar au o diploma luata pe merit si cand merg sa se angajeze aud clasicul “eh, la cum se face facultatea in ziua de azi…”. E in aceeasi masura si vina angajatorilor ca se intampla asta.

 4. Nu ii va folosi la nimic. Poate doar sa il angajeze taica-sau la firma lui. Un prost fara diploma de facultate, e superb pe langa unul cu diploma.

 5. Credeti voi ca nu folosesc nimanui… Cu o diploma in mate-info/calculatoare nu trebuie sa fii neaparat programator. Poti, bine mersi sa “prinzi” un post intr-o multinationala…unde vei freca menta intr-un departament IT imens, unde faci niste banalitati invatate la un curs de o luna. Caz concret. 🙂 Trebuie doar sa nu fii dobitoc, si in luna aia inveti absolut tot ce-ti trebuie pt. softul respectiv(unic). Ca shutdown ma gandesc ca stiu multi sa “faca”. 🙂 Si da, se cere HARTIA. Ai carisma, esti cool, hipster, you’re in. Da, nu merge peste tot asa, dar…sunt destule locuri unde se poate. Pt. asta exista Spiru Haret, si alte cacaturi de genul ala.

 6. Este foarte grav ce se intampla cu sistemul de invatamant.
  Multe scoli nu au autoritate sanitara.
  Se cumpara diplome, este o mafie a meditatiilor; iar majoritatea angajarilor se fac pe baza de pile si recomandari.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading