4 thoughts on “[Afise] Oradea nu e o scrumiera!”

  1. Initiativa este foarte, foarte buna. Insa, inainte de a se aplica, ar trebui sa se aiba in vedere faptul ca stam destul de prost la capitolul: cosuri de gunoi accesibile. Intai ar trebui amplasate multe cosuri de gunoi, dese, si apoi sa se ia masuri drastice. Chiar ieri, iesisem de la lucru si, asteptand in fata biroului, trece un nene, asa pe la 50 de ani, foarte bine imbracat, arata respectabil, care iesise din abc-ul de langa. isi luase o ciocolata. a desfacuta migalos si la fel de migalos a aruncat ambalajul pe jos. Sincer, nu mi-a venit sa-i amintesc de amenda, ci sa ii dau una peste cap si sa-l pun sa ia ambalajul de pe jos cu dintii si tot cu dintii sa il arunce in cosul de gunoi (care e drept, nu exista in apropiere).

  2. @bubu: si nenea ala era prea lenes sa mai duca in mana ambalajul inca vreo 50 de metri, pana gasea cosul. Nu, prietene, nenea ala bine imbracat era un taran de Oradea! Si la astia poti sa le tot pui cosuri din 10 in 10 metri.

  3. Foarte bună campania. În ton cu ce ziceam mai demult.

    Însă nu mă pot abţine să nu mă leg de photoshoparea puerilă din afişe. Oraşul e oricum cam murdar – chiar era nevoie de Photoshop? Exagerarea face mesajul mai puţin credibil.

    Din fericire însă, amenda îşi va face şi singură treaba.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading