[Afise] Oradea nu e o scrumiera!

Dupa cum promiteam intr-o postare anterioara, revin cu afisele campaniei pentru o Oradea mai curata.

oradea curata

, , ,

6 Responses to [Afise] Oradea nu e o scrumiera!

 1. bubu 30/09/2009 at 11:24 am #

  Initiativa este foarte, foarte buna. Insa, inainte de a se aplica, ar trebui sa se aiba in vedere faptul ca stam destul de prost la capitolul: cosuri de gunoi accesibile. Intai ar trebui amplasate multe cosuri de gunoi, dese, si apoi sa se ia masuri drastice. Chiar ieri, iesisem de la lucru si, asteptand in fata biroului, trece un nene, asa pe la 50 de ani, foarte bine imbracat, arata respectabil, care iesise din abc-ul de langa. isi luase o ciocolata. a desfacuta migalos si la fel de migalos a aruncat ambalajul pe jos. Sincer, nu mi-a venit sa-i amintesc de amenda, ci sa ii dau una peste cap si sa-l pun sa ia ambalajul de pe jos cu dintii si tot cu dintii sa il arunce in cosul de gunoi (care e drept, nu exista in apropiere).

 2. ALex 30/09/2009 at 12:52 pm #

  @bubu: si nenea ala era prea lenes sa mai duca in mana ambalajul inca vreo 50 de metri, pana gasea cosul. Nu, prietene, nenea ala bine imbracat era un taran de Oradea! Si la astia poti sa le tot pui cosuri din 10 in 10 metri.

 3. Darius cel Tulbure 30/09/2009 at 1:21 pm #

  Foarte bună campania. În ton cu ce ziceam mai demult.

  Însă nu mă pot abţine să nu mă leg de photoshoparea puerilă din afişe. Oraşul e oricum cam murdar – chiar era nevoie de Photoshop? Exagerarea face mesajul mai puţin credibil.

  Din fericire însă, amenda îşi va face şi singură treaba.

 4. ela 03/10/2009 at 10:56 am #

  de unde luam lopatica si faras, ca la Petshop nu sunt!
  ca doar nu vin cu matura si farasul de bucatarie