Ne doare in co(n)t de FC Bihor?

Nu ma pricep la fotbal si la sport in general. Cea mai mare performanta sportiva cu care ma pot lauda e castigarea consecutiva a mai multor meciuri de “Ratele si vanatorii” si cu un “peste mediu” la sah, in fata blocului.

Pe scurt: primarul Ilie Bolojan a taiat cu 30% salariile jucatorilor de la FC Bihor. Jucatorii au avut de ales intre o leafa mai mica si o leafa mai mica in liga 3.

Citatul celebru al zilei a fost spus tot de Ilie Bolojan: “Mi-am propus sa nu retin numele jucatorilor de la FC Bihor decat daca marcheaza goluri.”

Calau ca le-a taiat din macaroana. Salvator ca nu i-a lasat sa moara in mai mare anonimat in liga 3, salvator al bugetului local.

Doua opinii mai avizate gasiti la Marius, iubitor al sportului si la Alex pe care-l doare in co(n)t de fotbal.

Se poate si pe bani mai putini? Tu sustii sportul local? Tu ce-ai fi facut mai bine?


10 thoughts on “Ne doare in co(n)t de FC Bihor?”

  1. se poate pe bani mai putini si asa si trebuie… adica pe cat posibil bani in functie de performanta.
    totusi aceste modificari nu trebuie facute asa cum au fost facute de bolojan.
    raman la opinia ca ceea ce a facut el azi e un santaj asupra jucatorilor. nu jucatorii sunt de vina daca au salariile pe care le au. fiecare isi negociaza contractul si obtine ce vrea. daca salariile erau prea mari trebuie trasi la raspundere conducatorii care le-au aprobat. in plus sa nu uitam ca fc bihor nu este(din pacate) un club atat de profesionist cum pare… au fost situatii in care jucatorii si-au platit tratamentele dupa accidentari. in situatii de genul asta nu cred ca putem vorbi de salarii prea mari. bineinteles exceptiile exista si au fost si unii jucatori care efectiv nu au jucat si au primit salarii la fel ca altii. insa inca o data vin si spun: ei nu au nici o vina ei au cerut, conducerea nu trebuia sa le dea. stiti vorba aia: prost nu e cel care cere, prost e cel care da…

  2. nu mi se pare normal ca le-a taiat 30% din salarii.. unu la mana pentru ca nu erau prea mari si doi la mana pentru ca nu doar jucatorii sunt de vina acolo.. in primul rand conducerea actuala pentru ca n-au facut nimic si cea de acum cativa ani, in frunte cu Gilea, care au distrus toata echipa.. oricum sa gandim pozitiv pentru ca au ramas in Liga 2 desi nu se va intampla mare lucru..

    intreaba-l pe Bolojan daca il intereseaza sporturile bihorene unde avem succes.. polo, scrima, karate, judo, fotbal juniori si alte sporturi.. o sa vezi ca nu! de ce? asta numa el stie..

    taica-meu e in fiecare an camion national cu Crisul (acum CSM) si pe nimeni de la Primarie nu intereseaza.. daca s-ar implica si politicienii un pic cu siguranta am avea succes si pe plan international in fiecare an asa cum am avut in 2006 cand am fost vicecampioni europeni la Heindenheim..

    despre polo nu mai are rost sa incep 🙂

    p.s. sport-ul e un motiv pentru care eu nu-l agreez pe Bolojan.. poate cand se va implica ii voi da o sansa..

  3. trebuia vanduta echipa de mult. Cu palmares si cu tot ce are. Mandri suntem ca n-o vindem dar nici bani sa nu bagam. Cumva la mijloc daca se poate. Da’ fotbalistii sa joace !!! si sa-si cumpere ghete daca vor sa aiba cu ce juca, si samanta de iarba sa refaca gazonu’

  4. macar bolojan a avut cojones sa iasa in fata si sa vorbeasca
    in alte locuri din tara primarii se ascund ca sobolanii si se fac ca nu stiu nimic
    oricum situatia e tragica peste tot…

  5. nu sunt fotbalist dar cred ca orice spectacol de calitate se vinde singur, fara interventii si coate in bornau.

    daca va fi show, microbistii se vor calca pe bataturi sa intre la stadion(platind evident). eu nu doresc sa dau din buzunar bani pentru niste speculanti care fac din sport o afacere personala. dar accept sa platesc un spectacol de calitate, oricare ar fi acesta.

  6. la oradea nu se face performanta….ia mergeti vineri si sambata seara in heat sa vedeti unde e 80% din echipa de la fc bihor.pitzipoancele jack ul si tzigara nu lipsec weekend de weekend :)) ce sa mai faci performanta, bine face bolo, sa le dea minimul pe economie! si cand o sa aibe rezultate sa le dea si ceva salarii daca merita, pana atunci sa transpire ca de aia is platiti

  7. Raspunsul e simplu. as privatiza echipa dupa celebrul model al privatizarii pe un euro. As da-o pe un leu. Numai sa scap de ea. Si de fapt as castiga numai anul acesta cel putin 500 de mii de euro(cat ne costa salariile mai mici, antrenorul, deplasarile, primele, etc…). Daca era data anul trecut mai castigam inca un milion, de acum doi ani, doua milioane si tot asa. O echipa de fotbal e o afacere, iar statul este cel mai prost afacerist in domeniul asta. Prin urmare, ar fi mai bine sa se lase. Cat mai iute. Acum. Ieri daca se poate. Si se putea. Cunostea primarul numele vreunui jucator anul trecut? Si totusi i-a tinut un an intreg pe salarii mari. Nu-l suspectez de lucruri necurate, insa mi se pare ca a gresit. Iar acum persista in greseala. Chiar daca greseala e mai mica cu 30 la suta, tot eroare se cheama. Care pe noi ne costa…faceti voi calculul.

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading