17 thoughts on “Ceilalti cu Ciuraru – Vom trece peste”

 1. Mie-mi place. Are linie melodica faina si, mai presus de toate, are si mesaj…iar cand il aud pe Ciuraru mi se face dor de casa, de Oradea mea…astia acia la Banat is ce vreti voi, numa’ fruncea nu 🙂

 2. Ciuraru e deal nostru de aia e bun … si tot in acelasi timp si un amic deosebit si o persoana cu foarte mult bun simt … Respect lui … astept sa ne vedem la un SES

 3. In primul rand, te rog mult sa ma scuzi Siropele ca n-ai primit linkul catre clip de la mine primul, efectiv n-am apucat inca, bine insa ca ai pus totusi mana pe el.
  Doi: clipul nu e rejizat la Nucet, mai degraba Suceava, iar atat Ceilalti cat si eu nu vrem nimic altceva decat sa promoovam muzica buna cu acest clip, nicidecum sa ne vedem la Atomic intre Pepe si Accident.
  Trei: fratilor Bihoreni, intreaga trupa Ceilalti sunt niste talente extraordinare, niste caractere puternice si in acelasi timp niste oameni absolut deosebiti. Nu consider ca le-as fi dat clasa sau ceva de genul in piesa asta sau in oricare alta colaborare dintre noi. Consider insa ca ce se aseamana se aduna si ne vad pe toti impreuna la acelasi nivel din toate punctele de vedere. Maxim respect pentru Ceilalti asadar. Pace.

 4. ciuraru e un raper infect, sa nu mai vorbesc de calitatea limbii romane pe care o detine, asta e parerea mea (si a restu Romaniei care nu are timp sa dea commenturi aici).

 5. Hehe. Mi-au lipsit comentariile astea in ultimul timp, sincer. Multumesc sseu pentru ca mi-ai adus un zambet pe buze intr-o zi de luni foarte obositoare.

 6. Multumesc oradeanului pentru promovare 🙂 nu strica si linku original. Ma distreaza si pe mine, ca si pe mester comentariile de genu “alexandru seres”, oameni din astia care cauta conflicte si nod in papura 🙂 bine asa, bloggarule 🙂

 7. Ciuraru & Ceilalti – maxim respect. Piesa e buna, imi place clipul si mesajul pe care il transmiteti. Keep up the good work!

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading