11 thoughts on “Bisnita cu bilete de avion”

 1. iti faci rezervare la Tarom.ro 😛 nu? :))

  cat despre pizza, asta o mananci la bucuresti… daca vrei… sau iti cumperi una inainte sa decolezi (din oras) sau pe avion 😛 la aeroportul din Oradea nu gasesti xD :))

 2. De ce ti se pare un lucru atat de gresit sa ne adaugam un comision la pretul unei bilet de avion? Exista niste cheltuieli cu anumite servicii pe care noi ti le oferim iar Taromul nu… Daca doresti sa cumperi de la Tarom poti sa o faci la fel cum poti sa cumperi si de la Vola.ro. Ca si paralela, nu cred ca tu cumperi intotdeauna paine de la brutarie iar redistribuitorii sunt niste “bisnitari”, nu?

 3. da ma… dar 15E ?
  biletele de la voi sunt suflate cu aur ? aveti ceva ‘insotitoare’ de zbor care sa te incalzeasca in stratosfera aia rece ?
  serviti clientilor o ciorba de burta sau pitza aia de care zicea siropel ?
  afacere romaneasca…

 4. Uite siro facem asa :)) tu iei de la tarom bilete si facem ca si vola le dam cu inca 10 euro mai scump facem si noi bisnita mai ales pe criza asta trebe sa scoata si ei ceva bani dar si noi :))

 5. Am observat si eu chestia aceasta… firesc ar fi fost ca Tarom sa ofere un discount re-vanzatorilor astfel incat acestia sa nu mai fie nevoiti sa-si adauge propriu comision…

 6. Asta da, adaos comercial 😀 Mai ales pentru serviciile “exceptionale” care se regasesc oriunde, mai ales la noi.

 7. stiu io pe unu care a zburat dus-intors la bucuresti zilele trecute si a primit un baton de bounty. unul la dus si unul la intors. a zburat cu taromu’. in alta ordine de idei, prost e cine da, nu cine cere. daca nu-ti place bounty, incearca totusi si vola. eu m-as baga ca nu-mi place bounty. poate aia de la vola dau macar un snickers

Comments are closed.