Will Google Chrome OS kill Windows?

NO!

De cum a aparut pe GoogleBlog anuntul despre lansarea unui Google Operating System bloggeri si jurnalisti au inceput sa se ude si sa emita aberatii: Wow! Oare va omora Windows-ul?!

Wow! Sunteti retardati?! Cel mai probabil va fi ceva bazat pe Debian + Chrome browser + Gtalk ++ foarte simplist, minimalist care nu va depasi marketshare-ul Ubuntu in primii ani.

Fun: Google OS, replica la Bing?

13 thoughts on “Will Google Chrome OS kill Windows?”

 1. Prostie 😀 Google vrea sa cucereasca toata piata IT 😀 O sa fie acelas prostie ca si conceptul Google wave,ii fain da nu are prea mult rost 😀 Da o sa vedem pe urma …

 2. N-am bani de seria 7 si nici nu-mi place, insa ador Windows 7! Chrome m-a excitat la inceput, insa acum ma lasa rece. Folosesc Firefox in continuare (3.5 acum). Vorba ta Oradeanule: “sunteti retardati”?

 3. Sunt de parere ca Google Wave are mult potential, abia astept sa il incerc.
  Cat despre Google Chrome OS, e o miscare interesanta (poate chiar putin previzibila) dar nici vorba sa concureze cu Windows-ul.
  Va fi un OS lightweight care va avea doar o versiune de Chrome instalata. Perfect pentru netbook-uri, dar cam atat.

 4. De accord cu tine, nu cred ca va ajunge la nivelul Ubuntu, cel putin pentru primii ani. Problema e ca mai nou sunt tot mai multe diversitati de OS, iar caderea windows-ului pentru gameri va fi fatala, pentru ca producatorii oficiali de jocuri nu vor mai stii in ce platforme sa investeasca.
  Deci no way.. windows-ul are locul lui cum, apple si linux isi au locul lor deci nu are rost sa se stresseze prea tare lumea.
  as prefera mai mult o platforma de compatibilitate de gen wine ce sa poata suporta cam toate aplicatiile [inclus jocuri] ce ruleaza pe windows si mac.

 5. Eu am vazut previewul la g wave, da ii fain ptr incepatori care habar nau de alte sisteme,da noi generatia veche ramane la traditii 😀 mai vedem sigur si eu o sa incerc oricum 😀 … Doar sper ca Google OS o sa fie dependent de google server, Adica nu va fii OS prin browser,ca mai sunt exemple, Pareri??? 😀

 6. wooowww..si tu esti atat de retard si inapt.documenteza-te inainte sa-i numesti pe altii in fel si chip

 7. Eu cred ca intrebarea e prost pusa. E ca si cum ai compara niste masini. Mai toate au acelasi scop: sa te duca din punctul A in punctul B. Conteaza insa detaliile: usurinta in utilizare, confortul, dotari, etc, etc… Pentru ca apare un nou model nu inseamna ca acesta le va omori pe vele vechi. Ele pot coexista foarte bine, si satisface gusturi cat se poate de variate.

 8. Dupa mine nu se poate discuta despre “Chrome smacking Windows” sau invers, din moment ce nu vorbim de aceeasi categorie de software.

  Chrome OS va fi perfect pentru un netbook cu un SSD de 4Gb pentru ca va fi destinat aplicatiilor online…

 9. probabil va fi un OS bunicel pentru browsing dar pentru cei care vor mai mult … nu are rost 🙂
  Multi tot incearca sa treaca la linux-uri dar e ca si cum ai bea coca cola LIGHT :)) are acelasi gust =)) dar nu e acelasi lucru odata ce iti place cu zahar bei fara doar in cazuri extreme :))

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading