Scurte: bani din profitshare, telefoane rezistente, cod deontologic

1. 170 lei cu emag Profitshare

2. m-am jucat cu cele mai rezistente telefoane mobile din lume

3. Lol of the day: cod deontologic pentru bloggeri

E pacat ca adoptarea unui cod deontologic a fost asociata cu campaniile de discriminare a romilor, nu asta ar trebui sa fie punctul de plecare. Si The Fan are o parere.

4. Jurnalistii dau test de cultura generala

4 thoughts on “Scurte: bani din profitshare, telefoane rezistente, cod deontologic”

 1. cod deontologic my ass. BULLSHIT.Daca ei au dreptul sa faca asta si eu am dreptul sa spun: “Fuck’em and their law”(PRODIGY)

 2. CE “frumos o sa fie ” in viitor .
  Toate blogurile o sa laude tiganii ( pardon rromii ) , pe politicieni ( ridzi, nastase , etc) , de preshedintele tarii o sa spunem ca e ” cel mai iubit fiu al poporului “, o sa scrie ca : ROMANIA E UN PARADIS ! CA SALARIILE-S MARI ! ( nu o sa poti spune ca cei de la guvernare-s hoti ).
  IO ATUNCI O SA SPUN : PA BLOGURI !

 3. aia cu codul deontologic, m-a facut sa rad!

  Am auzit si eu o reclama din asta cu tiganii, intr-un supermarket, m-a bufnit un ras de se uitau vanzatoarele ca la urs!
  Vor drepturi? ************* pe ei!

 4. “E pacat ca adoptarea unui cod deontologic a fost asociata cu campaniile de discriminare a romilor, nu asta ar trebui sa fie punctul de plecare”

  Si care ar trebui sa fie punctul de plecare?

  Oricum, informatia e putin incorecta. (si zic asta pt ca am fost acolo cind s-a duiscutat). Un cod nu poate fi implementat, ci doar adoptat de buna voie de anumite persoane. (in cazul nostru se intampla sa fie bloggeri)
  Versiunea initiala era aici – http://comanescu.hotnews.ro/inca-un-cod-etic-pentru-online-despre-discriminare-si-discurs-de-ura.html#more-4250, dar va fi probabil redusa in urma discutiilor de la AMP.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading