Pentru prostii care stau la coada la iPhone 3GS

Si care se plang ca AT&T sau alt telecom ii taxeaza prea mult pentru upgrade de la iPhone 3G:

Voi stiti cum functioneaza economia, nu? E vorba de cerere si oferta. Cat timp voi o sa stati o saptamana la rand pentru un cacat de telefon, aia o sa fie destul de cacati sa va ia pretul maxim x3 pe el. Pentru ca sunt fraieri care ar cumpara Apple stuff indiferent de pret.

Vreti iPhone la un pret decent? Nu mai stati la coada, mergeti acasa si bucurati-va de viata, de tort, de brad. O sa vada si cei care iau banii de la fraieri ca raman cu stocul pe cap si o sa aveti iPhone 3GS la pretul de productie x50, nu x100 cat e acum.

Si acum toata lumea in cor cu mine: Mactards! Mactards! Mactards! Mactards!

Distractiv, nu?

5 thoughts on “Pentru prostii care stau la coada la iPhone 3GS”

 1. Faptul ca e scump nu face din iPhone un gadget prost. Eu m-am jucat cu mai multe, diverse aplicatii, jocuri, facititati+configurari, si sincer iPhone este ceva f reusit. Totusi, eu nu mi-as cumpara unul din cauza pretului, in conditiile de azi 😉
  Ca telefon nu imi place prea mult, dar l-as folosi ca gadget, pt aplicatii/internet/mail. Pentru cine foloseste internetul si mailul mult, si se deplaseaza toata ziua, iPhone este f util.
  Cineva avea o chestie grozava pe el, toata wikipedia in engleza fara poze.

 2. Americanii sunt prosti. Prosti, da’ multi. Daca McCain zicea ca da o lege prin care sa oblige Apple sa vanda mai ieftin produsele lor atunci probabil ar fi iesit presedinte. lol !

 3. “jejeje hai sa ne cumparam toti epal` si aifon` ca e la moda in america”. ca aveti o singura pereche de haine, ca sunteti ingropati in datorii si credite, ca de-abia aveti bani de paine ce mai conteaza..ideea e sa mergeti in mall si sa aratati “cool”. dumnezeii vostri de tarani prosti!

 4. @Sirg, nu e vorba ca nu ar fi gadget bun. E vorba de fanii lui Steve Jobs, care zici ca sunt hipnotizati de tot ce inseamna mac. Un fel de crede si nu judeca.

 5. Americanii e creduli.
  Apple are un departament de marketing cat China 🙂 si metodele lor isi fac efectul.
  Nu conteaza ca iPhone e strongly overrated

Comments are closed.