De ce mor ziarele?!

De asta:

de ce mor ziarele oradean ro

De altfel, prietena careia i-o trag, nu se numeste Alexei Ciprian. Nu ne luam de restul articolului, de cuvintele care mi-au fost rastalmacite, de chestiile pe care nu le-am afirmat si procesele care n-au existat.

Functia de informare nu mai exista in presa romaneasca, a fost inlocuita de senzationalism si barfe ieftine. Presa e in moarte clinica.

Oh well, there’s no such thing as bad PR, right?

Nu conteaza daca Bihoreanul va fi sau nu cumparat de cineva, nu va mai fi la fel, tot moarte se cheama.

29 thoughts on “De ce mor ziarele?!”

 1. poate vor ei sa te corupa sau sa iti strice imaginea.Ti-o fi pus careva gand rau.

  PS: tot tu scrii pe oradean.ro ?? sau or gresit la tiparire 😀

 2. ..au facut reclama altcuiva pe spatele tau, cu oradean.ro ala 😉

  Si da, nu exista reclama regativa!

  ..sau exista, dar e tot reclama!

 3. degeaba , au dreptate , ca pe blog nici nu-ti era numele , nici poza , nici sexu’ , ce mai , esti mai secret decit Carlos – nu stire nimeni nimic de tine da’ toti te vorbesc .
  In numarul viitor o sa ne informeze ca ai inclinatii sexuale diverse , ca ai 10 procese pe rol , ca …, ca…., ca…., ADICA UN FEL DE CACA .
  Iarta-i , ca nu stiu ce vorbesc !
  ps. ASTA-I PRETUL CELEBRITATII !
  mintenash a fi musai sa angajezi badigarzi , ca or sari tate muierile pa tine !

 4. Sa moara !

  Nici sa scrie un url nu-s in stare. am mai vazut o data intr-un ziar in care un url era despartit in silabe, ca era la final de rand. Pai trebuie sa fii incult sau sa nu iti pese de cititori sa faci asta, pentru ca unii l-ar tasta cu “-” si evident ca nu e acelasi lucru..

 5. “Asta, pentru ca a fost printre primele blog-uri locale…” “In acesti trei ani de activitate jurnalistica…”

  LOL, ce ziarista proasta, am si eu blog de 3 ani dar asta nu inseamana nimic, poti sa ai blog si de 50 de ani daca nu ai continut si nu scrii.

 6. Siropele,

  Daca vrei sa te pun in legatura cu “autoarea” articolului, spune-mi. O cunosc.

  Din pacate asta e nivelul ziarelor locale. Incerca tinerii absolventi sa iasa in evidenta cu ceva… se screm cat se screm, dar nu iese mai mult decat o “besina”…

 7. mor ziarele pentru ca lumea si`a dat seama ca poate face ceva mai bun cu banii decat sa citeasca presa colorata politic..
  oare chiar asa e? ce bine ar fi sa fie asa 😀

 8. @Carcotasule, ai cam dat-o cu bata-n balta la faza asta. Eu stiu de la surse sigure ca articolul a fost modificat substantial de catre cei de la Ghimpele.

  Doar cateva idei ii apartin, restul…e cancan

 9. @Mossad, cred ca ar fi mai bine sa te tii de reclame si sa o iei mai incet cu name calling-ul 😉

  si mai citeste putin ce zice si Laurentiu in comentarii nu sari asa…in piscina fara apa

 10. @Andrei

  Pe mine nu ma intereseaza cine modifica articolele la Ghimpele. E problema lor.

  In josul articolului apare un nume. Asta inseamna ca acea persoana este direct raspunzatoare de rahaturile scrise mai sus… Asa pot sa scriu si eu articol apoi sa ma scuz ca l-a modificat altcineva…

  Iar eu nu fac concesii nimanui… mai ales ca stie ea de ce…

 11. asa incepe, cu un mic masaj, parnaie cateva zile, dar apoi ai asigurat un loc in parlamentul ieuropean, deci esti pe trend!

  in logica mioritica, sursa anonima a articolului ar trebui sa fii chiar tu 🙂

 12. “Siropele, Daca vrei sa te pun in legatura cu “autoarea” articolului, spune-mi. O cunosc.”

  Ce destept esti tu. Dar Laurentiu nu o cunoaste daca i-a luat interviu? Cat de saritor, cat de gentil. Ah, mi se rupe inima nu alta.

  Sariti toti ca musca in lapte.

 13. Ah, marius, dragul si bunul meu prieten. Nici nu stiam ce onoare imi revine.
  Limbajul tau e foarte elevat, ce mai? Nivel superior, ca si toate materialele scrise de tine, desigur. Fara nicio greseala, verificate de profesori de limba romana si cu un nivel ridicat de intelectualitate. Sa fie asta motivul pentru care niciodata nu le-am inteles?
  “Besinile” mele, nu stiu in ce masura te deranjeaza dar ale tale, poti sa le tii pentru educarea altor tineri, sau altui tanar, acum ca ai si ocazia.
  Si daca tot esti asa dragut, mai da o tura si citeste textul si vei vedea ca greselile sunt pe prima pagina, pagina unde nu apare numele meu sub articol. oare sa fie pentru ca nu eu l-am scris? ia screme-te si tu putin sa vezi tie ce-ti iese.Da nu prea mult ca duhneste…

 14. Eu nu inteleg o chestie cu ziarele astea de provincie, de ce se numesc toate la masculin ? Adica, cui ii pasa ce zice Bihoreanul ? Dar daca s-ar numi Bihoreanca, parca as desface-o sa vedem ce-i la mijloc.

 15. Cititorii acestor ziare care multi nu au ce face cu banii sau nu realizeaza ce scrie in ele in ce masura articolul pe care il citeste este adevarat … aceste persoane aceasta doresc sa citeasca “scandal” si aceasta li se ofera … asa ca acum Siropel a cazut la mijlok daca nu lea zis ceea ce au dorit sa auda … dar nu ne panicam pt ca cei care`l cunosc stiu despre ce e vorba si cei care`l cunosc sunt destui … Asa ca SA SE SPELE PE CAP cu articolul lor de mizerie … eu nu cumpar ziare nici o data si sigur nu am sa incep acuma pt. ca intr-un asemenea ziar gasesti un sigur lucru PORCARII … Asa ca multa sanatate si un Weekend placut si nu va mai stresati cumparati ziarul ca sa aveti cu ce aprinde focul pt. gratarul din acest weekend …

Comments are closed.