Cafea instant cu energizant

Fiind mare consumator de cafea (de notat ca prefer cea naturala) am fost surprins ca gama mea preferata de cafea instant – Jacobs 3 in 1 – are un nou membru: Jacobs Dynamix Energy.

E ceva mai scumpa ca media (80 de bani in loc de 60 cat costa un 3 in 1 obisnuit), dar – cel putin teoretic – ofera ceva in plus pentru acei banuti diferenta de pret.

Jacobs Dynamix Energy

Noul sortiment instant Jacobs contine un complex de vitamina B (B1, B2, B5, B6, B9) care ar trebui sa “elibereze energia din organism”. Pai, vedem ce efect va avea 🙂

Ambalajul – dupa cum se vede si in poza – este placut la vedere, o combinatie frumoasa de argintiu, rosu aprins si galben. Din cate am observat contine ceva mai multa cafea ca cele obisnuite.

Conform instructiunilor de pe ambalaj, continutul unui plic se dizolva in 180ml de apa, dar mie imi place sa fie mai tare, deci am dizolvat doua plicuri in 200ml.

Gustul este cel obisnuit, poate un pic mai amar decat obisnuitul 3 in 1 – probabil contine mai multa cafea solubila (pe ambalaj scrie 12%). Dar in ciuda acestui fapt nu are gustul acela oribil de “ness” cum au majoritatea produselor de la concurenta, mai degraba seamana cu cafeaua naturala.

Efectul… il voi scrie mai tarziu, pentru ca inca nu se simte.

In general, cafeaua instant cu energizant nu ma va convinge sa ma las de cafeaua naturala, dar e o solutie potrivita cand am nevoie urgenta de o cafea (si energie, vorba aia…)

Inainte sa sariti in sus: acest articol nu este unul platit. Chiar nu este 🙂

“;
echo “

“;
echo get_avatar(‘[email protected]’, ’60’);
echo “
“;
print “

Articol scris de The Fan
Twitter: @thefan
YourBLOG.ro | Blogul meu“;
echo “

“;
}
?>

10 thoughts on “Cafea instant cu energizant”

  1. Suna interesat … sunt curios cat timp il vor comercializa … ca deobicei se fac produse sunt foarte bune iar dupa juma de an dispar de tot … am sa incerc si eu sa`mi zici daca are vreun efect

  2. Nush sincer,eu dupa post am cumparat, si am baut vreo 2 bucati, da inafara de pret, si “un pic” diferenta de gust fata de 3in1, deloc nu am observat nici un (side)effect 😀 se poate ca beau prea multe cafea naturala….:P

  3. Si eu am baut ieri (vineri), dar mai tarziu am adormit ca busteanu’.

    E drept ca acum, cand iti scriu, e noapte si nu mai pot dormi, dar pentru asta sunt de vina cele 3 ore de dormit de dupa-masa.

    Dar e delicioasa 🙂

  4. BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SCRIITORULE! DACA VREI CAFEAUA MAI TARE O DIZOLVI IN MAI PUTINA APA! NU FI TAMPIT :))))) “eu o vreau mai tare…si o dizolv in 200 nu in 180 ca sunt jmeker” :)) hahaha ce trantit de pamant:))) dizolv-o in 100 daca o vrei mai tare. bai puta bleaga.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading