Vrei un laptop? Concurs pentru bloggeri si comentatorii lor

Vrei sa fii un blogger mobil? Vitrina Advertising, www.vitrina.ro, agentie de publicitate full service din Cluj, lanseaza o serie de concursuri/dezbateri, sub denumirea generica de “Vitrina Viral Debates”. Prima dintre aceste dezbateri are ca subiect Festivalul Internatioanal de Film Transilvania (TIFF) care incepe in 29 Mai.

Premiul cel mare e un laptop Fujitsu-Siemens Amilo 1703. 20 alti bloggeri vor castiga doua usb stick-uri de 2GB, unul pentru ei, unul pentru unul din comentatorii lor.

Concursul se desfasoara astfel:

1. Trebuie sa scrieti un post care sa raspunda la intrebare “Ce inseamna TIFF pentru tine?” si in care sa va provocati cititorii sa raspunda la aceeasi intrebare. Postul trebuie sa aiba linkul http://www.vitrina.ro/debate pe cuvintele “Vitrina TIFF” si sa anunte ca-s participante la concurs (de genul “post participant la concursul Vitrina TIFF)

2. Fiecare participant va trebui sa trimita un mail la adresa [email protected] in care sa puna link catre postul sau. Toate posturile participante vor fi mentionate pe pagina concursului, cu link catre participant.

3. Primele 20 de bloguri care strang cel mai mare numar de comentarii vor primi cate 2 stick-uri de 2GB. Unul pentru blogger si al doilea pe care bloggerul sa-l dea unui comentator la postul participant, la alegerea sa.

4. Bloggerul care strange cele mai multe comentarii va primi un laptop Fujitsu-Siemens Amilo 1703, fara tragere la sorti. Eu, Visurat, Denisuca si Buddha nu participam la concurs, laptop-ul va fi “al celui mai mare dintre cei mici”, al celui mai putin lenes dintre voi. Arata cat esti de blogger!

5. Regulamentul concursului poate fi citit la http://vitrina.ro/debate/?page_id=20

Va doresc succes si spor la treaba!

8 thoughts on “Vrei un laptop? Concurs pentru bloggeri si comentatorii lor”

 1. deci, nu am È™anse din două motive:
  1. nu am destui vizitatori ca să mă pot include în categoria „cele mai multe comentarii”
  2. TIFF nu înseamnă nimic pentru mine… câteva filme încoace încolo e prea plictisitor.
  Punct.

 2. Eh, trebuie sa fii tu negativist! N-ai colegi de clasa? Nu-ti plac filmele?:)
  Oricine poate, doar sa vrea! 🙂
  Daca foloseam atitudinea asta nu ne-am fi cunoscut. Now go there and make me proud! 🙂

 3. poate daca ziceai ca`i firma unde leneveste JEG cresteai un pic rata de participare. cred ca e o sansa obraznic de mare la ce apatie a dat in blogosfera.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading