Vara se numara emoticoanele

Un proiect de lege facut de Ministerul Telecomunicatiilor in colaborare cu Ministerul Invatamantului incearca sa limiteze folosirea emoticoanelor pe internet. Ministerul Invatamantului este de parere ca folosirea excesiva a emoticoanelor duce la omorarea limbii romane prin omiterea exprimarii prin cuvinte. Astfel, incepand cu acest an, declaratiile de venit vor mai avea o pagina cu rubrici pentru emoticoane: de care si cate ati folosit in decursul unui an?

Toti vom plati o taxa de 10 lei pe an, incluzand 1000 de emoticoane, surplusul de emoticoane folosit va fi taxat cu o suma ce va fi stabilita ulterior.

🙂 a fost smiley-ul cu numarul 101 intr-un articol pe acest blog.

Comentatorii au depasit insa 1404 de emoticoane zambarete! De unde stiu toate astea?! Le-am numarat!

zappbuzz
Eu sunt un trist cu o medie de 30 de emoticoane pe an dar comentatorii parca se uita la comedy show. Radeti de mine? Am ajuns un clown pentru voi?!

Ma bucur ca va distrati! Se pare ca aveti foarte mult timp liber, ia treceti voi si numarati emoticoanele de la voi de pe blog!

Promo: Acum cu Zapp BUZZ iti suni prietenii pe Messenger in timp ce acestia se afla în fata calculatorului, oriunde în lume, folosind telefonul mobil. Afla numarul de Messenger al prietenului tau accesand Cartea de telefon pentru Messenger, numai pe www.zappbuzz.ro

3 thoughts on “Vara se numara emoticoanele”

  1. E irelevantă numărătoarea… adică eu am cu mult mai multe emoticoane decât 265. E aiurea rău pluginul…

    O seară plăcută!!

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading