Trei produse sfinte

care ar trebui fabricate

1. benzina sfințită – foarte bună pentru a arde până la temelii o biserică sau orice altă clădire construită de un preot pe un teren care nu-i aparține

2. după ce și-a făcut benzina treaba, intră în scenă buldozerul cu cruce. Ce nu arde de la benzină, sigur cade de la buldozer!

3. the holy shit – toată lumea vorbește despre el, nimeni n-a văzut unul încă. Acesta este singurul produs autorizat ce poate fi folosit cu succes pe o față bisericească coruptă. Nu contează că preoții fură, sunt mai sfinți decât restul și trebuiesc tratați ca atare!

Doar pentru ca mi-am amintit de asta.

5 thoughts on “Trei produse sfinte”

 1. Si sa nu uitam de obsesia mea: afacerea secolului: inghetata cu aroma de mici si cu ambalaj sfintit de un sobor de preoti 😀 tam tam:)

 2. Eu cred preotii au ambitia ca Oradea sa intre in Cartea Recordurilor ca orasul cu cele mai multe biserici. Daca ar fi dupa mintea lor, ar fi o biserica la fiecare colt de bloc. Eventual cate o catedrala, ca sa aiba loc cat mai multi preoti care dau spaga pentru locul de munca de la oras, pentru ca e deprimant sa ajungi preot la sat dupa cativa ani de studii la oras!
  Mai multe biserici ca in Oradea nu am prea mai vazut in alte orase, dar s-ar putea sa ma insel. Zilele trecute am descoperit o noua biserica in constructii intre blocuri, in apropiere de str Selimbarului. Nu vreau sa-mi imaginez ce Dumnezei si sfinti se vor auzi duminica dimineata de pe bacoanele oamenilor treziti de clopote si aghesmuiti de seara de la vreo nunta sau vreun botez!

 3. Numai asa se vor -ute singuri popii cu relijia lor cu tot.
  Facind porcarii si abuzuri.
  In 50 de ani o sa mai intre dequ’ in besericile lor .
  Si o sa se destepte si poporu’ , sa le taie salariile de la bujet : de ce sa platesc daca-s ateu ?
  Si se vor impune si impozite pe terenuri si constructiile besericii , recte -chiar a besericilor.
  Si vreau doar sa traiesc sa vad SLEAHTA POPEASCA – platind impozite pe banii scosi din botezuri , nunti , inmormintari.( de asta ma indoiesc , ca pe cind o sa-i ia lumea la rost nu o sa-si mai ude nimeni copilu’ cu apa , nu o sa mai stea nimeni in beserica 2 ore cind se cositoreste , si no o sa mai cheme nimeni UN POPA MANGA DE BEAT , sa spuna 3 fraze inteligibile la buza gropii decedatului. ).

Comments are closed.