Traim oare intr-o tara de homofobi?

Acum e momentul ca bucurestenii sa-si arate gradul de toleranta fata de cei diferiti: a inceput Gay Fest 2009, o manifestatie a homosexualilor si a lesbienelor la care participantii militeaza pentru drepturile lor, considerandu-se o minoritate sexuala.

Ei vor (printre altele) sa se faca posibila casatoria intre persoanele cu acelasi sex sau parteneriatul civil (o institutie asemanatoare cu casatoria care ar permite – printre altele – impartirea bunurilor in caz de despartire).

Felicit acesti oameni pentru curajul lor de a fi mandrii de ce sunt, indiferent daca unii considera aceasta stare ca fiind una aberanta, indecenta sau chiar bolnava.

(Stire de pe stirileprotv.ro)

UPDATE: Noua Dreapta este anti. Vezi aici.

“;
echo “

“;
echo get_avatar(‘[email protected]’, ’60’);
echo “
“;
print “

Articol scris de The Fan
Twitter: @thefan
YourBLOG.ro“;
echo “

“;
}
?>

2 thoughts on “Traim oare intr-o tara de homofobi?”

  1. Deci … este de apreciat acest fapt ca au atata tupeu si vointa sa iasa pt ca sunt considerati ca niste ciudati si luati peste picior … eu cunosc oameni si credema ca sunt cei mai de treaba … plus ca nu sunt prosti si nu fac chestii de genu (daca il stii se da la tine) nu asa ceva nu vor face pt ca stiu ca nu e bine … si plus ca sunt intelesi gresit de oameni incuiati la minte … asa ca da bravo lor … fiecare ar trebui sa aiba dreptu sa isi exprime opinia … si sa nu mai facem diferente intre oameni dupa religie sau orientarea sexuala sau genul de muzica pe care il asculta … totzi suntem oameni … totzi suntem egali …

Comments are closed.