Target practice cu o campioana

Toti vrem sa avem ceva cu care sa ne mandrim. Daca iesim campioni la ceva si aducem ceva merite si bucurie tarii e si mai bine. La sfarsitul zilei iti doresti doar sa te poti antrena in tara pentru care ai castigat trofeul.

Regină la Beijing, umilită la București. Mai mulți bețivi iesiți la iarbă verde au aruncat cu bere în campioana Constantina Diță Tomescu. Medaliata olimpică a pățit-o la doi pași de București, la Snagov.

“Numai la noi în țară mi s-a întâmplat, în afară nu mi s-a întâmplat niciodată și nici mașini să treacă în viteză pe lângă mine”, a declarat campioana olimpică.

Probabil acesta este și motivul pentru care Constantina Diță Tomescu a ales să trăiască și să se antreneze în Statele Unite ale Americii. [sportingnews]

Sunt mandru ca sunt roman si nu inteleg de ce ar vrea cineva sa plece din tara asta frumoasa, curata si civilizata.

Fuck ziua femeii, de acum inainte de 1 si 8 Martie le aruncam femeilor cu bere in fata si le pleznim peste cur. Pentru ca suntem romani si putem sarbatori in felul nostru.

Merg sa filmez cu telefonul mobil cum ii dau o palma peste buci Gabrielei Szabo, se antreneaza prin apropiere. Doar asa pot sa arat ca am coaie. Copiii mei vor fi mandri de mine.

4 thoughts on “Target practice cu o campioana”

 1. Indivizii respectivi cu coae cat China vor avea ce povesti nepotilor: “Bai, nepoate, vezi ca io am aruncat cu bere in fata unei campioane olimpice! Ce e aia olimpia? Io stiu, cred ca e ceva marca de biscuiti… ”
  Avem echipa, avem valoare 😛

 2. in urma cu ceva ani cand ma dadeam cu bicicleta pe E60 impreuna cu inca 2 vecini ne-a scuipat un burtos dintr-o octavia, instant am oprit si i-am spart luneta cu o piatra, nu s-a dat jos din masina, ba chiar a accelerat, cred ca ii innodam bicicleta de gat. E trist, la noi e plin de “tarani”.

 3. nu prea se mai antreneaza prin apropiere :)….si`a vandut vila si doar sotul ei mai vine pe la felix in cantonament cu tinerele atlete

 4. 1- imbecilii aia nu stiau ca e campioana olimpica – ca nu-i scria in frunte , si nici nu avea medalia la git
  2- cine-i Dita Tomescu aia , cine-i Cioran , Tutea , Iorga ,????
  3- pai VIP e Gutza , Minune , Ciumaca , Sexi Braileanca
  Am mai zis io ceva despre OTEVIZARE si MANELIZARE inainte cu ceva.

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading