Scurte de weekend

1. Multumesc celor care si-au folosit din timpul lor liber ca sa lase un comentariu la “Ai da bani ca sa poti cauta cu Google?

Raspunsurile dovedesc: cititorii mei sunt destul de destepti cat sa nu ceara Winamp pe Y! ba chiar destul de destepti cat sa stie si de alte motoare de cautare si sa se poata reprofila. Pentru cei care vor sa inceapa de pe acum, recomand Clusty.com.

Daca esti fan Zone Alarm si ai lasat comentariu la articolul mai sus amintit, poti castiga o licenta Zone Alarm Internet Security Suite pentru un calculator (adica imi impart licenta cu voi). Tot ce trebuie sa faci e sa fii primul care-mi trimite un mail cu cuvantul “zonealarm” si sa te afli printre comentatori.

2. Saptamana viitoare plec in Bucuresti pentru Eliberatica si inca nu stiu cum sa ma impart intre prezentari. Nu e exclus ca sa ma intorc in Oradea ca periculosul zealot open source care eram chiar inainte de a avea acest blog. Voi avea laptop intr-o mana, camera foto in alta si aparat de filmat in cealalta, da?!

Vine Prezentare video Richard Stallman (care nu are nevoie de prezentare), Todi Pruteanu de la Microsoft (pe care o sa-l vedem si la Future Hosting in Cluj, la cateva zile dupa Eliberatica). Lista speakerilor. Din pacate lipseste domnul “I’m doing a (free) operating system (just a hobby, won’t be big and professional like gnu)” Linus Torvalds si “here be dragons” Mark Shuttleworth.

Care e rolul meu la Eliberatica? Am inteles ca va fi foarte cald acolo, mai ales daca sunt sponsorizat ca sa port timp de 10 ore un costum de pinguin 😐

3. M-am jucat cu HTC Diamond 2 si mi-a placut, i-a placut si lui.

UPDATE: Licenta a luat-o everzor.

5 thoughts on “Scurte de weekend”

  1. Stallman nu vine la eliberatica. O să aibă o prezentare transmisă video È™i-atât. Poate la anu’.
    Cât despre prezenÈ›a Microsoft la o conferinÈ›ă despre Open/Free Technology e cam ca scuipatul între ochi al babelor care ies de la biserică duminica dimineaÈ›ă.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading