Doua nopti intr-o camera de 4 stele la Hotel Caro Bucuresti

Doua zile in Bucuresti pentru Web Club, doua nopti intr-o camera de 4 stele la Hotel Caro.

Cred ca cei mai amabili oameni din Bucuresti lucreaza in industria hoteliera. Stiu sa te astepte la hotel cand ajungi, stiu sa te astepte dimineata la 5 cu sandwis-uri pentru ca le-ai spus ca n-o sa apuci sa iei micul dejun la hotel. Un zambet si un “buna ziua” de la camerista cu care te intalnesti pe holul hotelului iti vor insenina ziua.

Camera in care am fost gazduit e giganta, e mai mare decat camera in care stau cu Lili in Oradea. La cat sunt eu de mare, am dormit pe un sfert din pat. E curat. Pe jos e un covor moale, pufos. E atat de liniste incat imi faceam griji ca n-o sa ma pot trezi dimineata dar cafeaua de pe minibar impreuna cu fierbatorul de apa s-au dovedit foarte utile.
hotel caro bucuresti


hotel caro bucuresti


hotel caro bucuresti

Foarte multe spoturi luminoase, in prima noapte am facut trei ture de camera pana le-am stins pe toate. In minibar ma asteptau doua sticle de Ursus si una de Heineken dar dupa o zi pe jos prin Bucuresti nu-mi doream decat un dus cald. N-am inghitit in niciun oras atat praf cat am inghitit in Bucuresti in doua zile.

De pe balconul camerei puteam sa vad dimineata, printre copaci, corporatistii care stau in trafic. Priceless!

Cel mai mult imi pare rau ca n-am apucat in niciuna din zile sa iau micul dejun la hotel. Servesc bufet suedez.

Am uitat sa fac poze la candelabrele de la receptie, sunt impresionante, primul lucru pe care l-am observat cand am intrat in hotel.

Galeria cu toate pozele aici.

6 thoughts on “Doua nopti intr-o camera de 4 stele la Hotel Caro Bucuresti”

  1. Nimic deosebit pt un hotel de 4 stele. Am fost si la 3 stele in conditii f similare, doar ca nu avea tv lcd ci clasic. Eu cred ca ne-am obisnuit cu saracia, ca pe vremea lui Ceausescu 🙂

  2. Mie mi se pare o camera normala pentru patru stele, chiar si pentru trei. Normalitatea nu este ceva deosebit, desi tinde spre a fi, la noi in Romania 😉 Deosebit ar fi ceva peste nivelul de patru stele.

    Nu ai zis cat ai dat bacsis la camerista. Era sexy?

  3. Putin OT
    Traficul de pe Barbu Vacarescu este o adevarata placere dimineata. 5 zile pe saptamana in jur de 30 de minute / zi le petrec blocat in trafic pe bulevardul ala.

  4. Eu am stat si la Rin Grand Hotel .. Acolo sa vezi lux .. Super .. Da si aici la caro ii fain .. Eu am stat o saptamana 🙂 .. Take care !

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading