8 thoughts on “Altex nou in Oradea”

 1. Invitatia publicata nu este pentru “cumparatorul Altex”, ci pentru presa & stuff, prezenta la evenimentul de deschidere din data de 13 Aprilie facandu-se in baza invitatiilor primite.
  Pentru “cumparatorul Altex” deschiderea magazinului va fi in data de 14 Aprilie…

 2. Dai amu in masa … ca is idiotzi … pe langa c aau produse de KKT mai fac si porcarii … dau angajatzii afara si pe urma ii angajeaza la lok … ce porcarie … niste idiotzi … si merg sa intreb de ceva si se uita ala la mine ca habar nu are ce vb cu el cred ca a vandut tata viatza lui ceapa in piatza … si pe aia care is vechi si buni ii da afara ca doar de ce sa fie cineva care chair stie sa vb si sa te ajute. ..

 3. Oradene, depinde de fiecare din ce pozitie abordeaza o astfel de invitatie: VIP sau public.
  Io daca primesc o invitatie la un eveniment crezi ca ma duc in bloc sa anunt ca ne invita pe toti la respectivul eveniment?
  De obicei o invitatie se refera la persoana care o primeste, cel mult doua persoane (adica sa te insoteasca cineva) si nu la toti locatarii de la scara 1, bloc C4…
  Mai mult, cocktail nu cred ca ofera nimeni la evenimente “in masa”, eventual un mic, o bere (vezi in plan politic).
  FYI: un comunicat nu se da inainte de eveniment, ci in timpul sau dupa eveniment. Ce-ai primit tu eventual ar fi o invitatie just for you, dar deh, din lipsa de subiecte maine nu-i de mirare c-o sa publicati specificatii chiar de pe cutia pastei de dinti.
  So, inainte sa faci publici unele afirmatii documenteaza-te putin la cum se abordeaza astfel de invitatii.
  Bafta!

 4. @Andrei: efectiv sunt spamat cu tot felul de chestii cu “magazinul nostru” si “hai la magazinul nostru”.
  Acest material n-a fost insotit de absolut nicio alta informatie, l-am catalogat ca atare: SPAM!

Comments are closed.