Adi Hadean @ Bucharest Food Festival

Am fost impreuna cu Sorin la Bucharest Food Festival ca sa mancam o farfurie de ceva si ca sa bem o bere. Stiam ca va fi acolo si consateanul Adi Hadean si am hotarat sa ne intalnim la festival, daca atunci cand suntem amandoi in Oradea sau Cluj nu avem timp.

Intrarea a fost 10 lei, fasolea cu ciolan a fost gratuita, 4 beri la halba [incredibil!] au fost 10 lei si 8 mici 16 lei. Multumim fetei de la restaurantul “Mircea Macelaru`” pentru ca a binevoit sa ne serveasca politicos la o ora tarzie chiar si dupa inchidere.

Vreti sa-l vedeti pe Adi Hadean cum isi misca mainile preparand specialitati pentru colegii si specatorii de la televiziunea culinara Brava la Bucharest Food Festival 2009?

adi hadean bucharest food festival

De Adi nu mai zic nimic, nici n-am ce zice de rau, el e asa cum il cunoasteti, vedeti sau cititi, un ardelean glumet dupa accent si fire. Nu va zic nici cum gateste, aia trebuie sa experimentati fiecare.  Noah, bine-i noah?!:)

6 thoughts on “Adi Hadean @ Bucharest Food Festival”

  1. bine că sunteți voi silueți! :-)) (hai mă, că am 100 de kile și 1.90 m, nu știe laurențiu să facă poze, altfel eu sunt ceva mai slab, am ceva mai mult păr și arăt leit ca richard gere).

  2. Deci esti carunt si cu suces la femeile de varsta treia? 😛

    Mă io am auzât că gătești minunat, așe zâc cophii aiștiea, da` vreu să mă convinji și pe mine! 🙂

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading