Web Club 29 Aprilie: Is online advertising overrated?

Am ajuns acasa foarte obosit dupa 14 ore pe drum si prea putine ore de somn in ultimele zile. O parte din idei s-au ratacit undeva pe drum. Bucurestiul e obositor.

E din ce in ce mai greu sa prinzi scaun liber si haleala la intalnirile organizate de Cristi Manafu. Nici acest eveniment n-a facut exceptie, nu pentru ca n-ar fi sezatoare si mancare destula ci pentru ca asa apucam si noi sa socializam.

S-a vorbit despre doua proiecte noi: http://amlansat.ro si http://1000eu.ro dupa care s-a trecut la “Is online advertising overrated?”

Invitati: Bogdana Butnar, Bogdan Naumovici, Stefan Chiritescu, Bogdan Nitu si Mihai Dragan.

Barbatii prezenti  s-au contrazis ca niste gaițe. I-a fost greu Bogdanei Butnar sa-i modereze. Cea mai mare gura, la propriu si la figurat, a avut-o Bogdan Naumovici care a maturat pe jos cu onlineul .  Propun sa nu-i mai dam microfon data viitoare 🙂
web club 29 aprilie

Vali Petcu a filmat intreg “scandalul” care va fi disponibil online in scurt timp. Alte reactii la Arhi, Tudor Galos, Piticu, Psaico, Buddha, CapsLock

Nu-mi permit sa imi dau cu parerea despre “Is online advertising overrated?” pentru ca 1. sunt subiectiv, sunt din online 2. n-am facut inca atatia bani cat Bogdan Naumovici.

Va pun doar doua intrebari: 1. Ce produse nu pot fi vandute online? 2. De ce?

Un eveniment reusit, socializare, invataminte, circ si PR-ite dragute (vreau numarul ei)

Va pot spune in exclusivitate ca in Oradea se pregatesc doua evenimente despre online si blogging organizate de cativa oameni de succes din online.

Ultimul banc din online:

Intrebare: Cum stii ca un proiect online romanesc va avea succes?
Raspuns: Incerci sa il vinzi lui Calin Fusu si acesta nu-l cumpara!

5 thoughts on “Web Club 29 Aprilie: Is online advertising overrated?”

  1. Eu zic ca orice se poate vinde pe internet … pe orice blog … nu tre sa fie neaparat de specialitate … si poti sa vinzi daca stii sa iti vinzi produsu … tre sa dai la om ce cauta … totul sta in promovare si in abordarea clientului …

  2. Din cei 4 doi n-au ce cauta acolo, ma refer la cei doi din mijloc. De ce nu zic de grasun? Deoarece el si Mihai Dragan reprezinta cele doua tabere, pro si contra.

    Nu ma bag in discutia despre on-line, ca doar cine-s eu in advertisingul on-line, nu?

    De invatat am invatat (in 18 min, mai mult n-am avut rabdare) ca: multi bloggeri is fani Convers (hype, moda asta cine o-ntelege cine stie), fara idei proprii, aberanti, visatori si fara de argumente.

    Parerea mea e ca nu se investesc bani in cercetarea online in Romania.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading