6 thoughts on “Parcul I.C Bratianu din Oradea”

  1. da lipseste… interesul pentru miscare din partea copiilor si nu numai si neinteresul si neimplicarea municipialitatii in a creea cat mia multe terenuri si parcuri “mai bine un supermarket”

  2. hai ca exagerezi. Azi vara mergeam la fotbal si nu aveam unde sa joc, totul era full. Conteaza si la ce ora mergi acolo.

    Ping pong nu se poate juca fiindca daca bate vantul iti duce mingea

  3. Stii ce lipseste?
    Iluminatul pe timp de noapte.Ieri seara treceam pe acolo…si bezna.Totusi cativa copii jucau basket…
    In rest,frumos.

  4. Deci de acolo lipseste cam multe … unu la mana lipseste un teren de Laptenis care se poate folosi si ca teren de Bedminton sau chiar tenis de ce nu … si da lipseste cu desavarsire nocturna mai ales pe timp de vara cand ziua e prea cald afara si e mult mai comod sa joci seara si garantat ca ar fi plin parcul cu cei doritori de miscare avand in vedere ca este si langa Continental si acolo se va construi un Hotel numai pt sportivi langa bazin … sportivi vin si fac miscare sau chiar sa joace in acel parc deci ar fi o idee foarte buna … si mai lipseste cu desavarsire un chiosc cu racoritoare care ar fi frumos sa fie din partea primarieie prin sponsori si banii de profit sa mearga in amenanjarea parcului asa sar evita si conflictele de interes … plus niste banci fata in fata pt pensionari unde sa poata juca sah si table sau chiar alte chestii … Sa speram ca cineva va lua aminte la ceea ce vom scrie aici so poate se va face ceva … asa ca va rog sa scrieti si altii sugestiile voastre … MULTUMESC

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading